ČOVEK JE SEDEO NA NASLONU FOTELJE: Nadežda Biljić demantovala Tomine priče da je trudna sedela u krilu jednog pevača! (FOTO)

Zadrugar Toma Panić svakodnevno ogovara svoju nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić koja po svemu sudeći neće da mu ostane dužna, a kako je pre nekoliko dana izjavio da je ona sedela trudna jednom pevaču u krilu i to pre njegovom suprugom, Biljićeva je rešila da se oglasi putem društvenih mrežama.

Naime, Nadežda je objasnila da je u pitanju njen prijatelj Saša Katančić kojeg je upoznala u "Pinkovim Zvezdama", a sa njegovom suprugom se druži privatno te demanantovala manekenove priče o flertu i koketiranju u javnosti.

- Da se razumemo nešto, Saša i ja smo se upoznali u "Pinkovim Zvezdama", a ćale je bio moja pratnja i njih dvojica se gotive, u stanju su da razgovaraju celu noć, njegova žena Maja mene obožava isto kao i ja nju, a to što Tomislav nikad neće oprostiti što bez mene njega nema nigde, to je njegov problem. Sale, volimo te Radoje i ja puno - napisala je folkerka.

 

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još