NAPRAVIO HAOS NA IMANJU: Toma Panić pokušao da pobegne iz "Zadruge" (VIDEO)

Toma Panić tokom jučerašnjeg dana malo više je popio, što je eskaliralo tokom noći. On je pre toga kažnjen nedeljnim honorarom, a potom je počeo da šuta flašu, a onda je nasrnuo na Vuka Moba, koji je pokušao da ga smiri. Do haosa je došlo jer ga je Jovana Tomić Matora isprovocirala.

Vuk je pokušao da ga smiri, nakon čega je Panić pao. Svi zadrugari su pritrčali kako bi smirili Panića, međutim, obezbeđenje je odmah ušlo i izvelo Tomu napolje.

Kako je Panić istakao, njega je najviše zabolela kazna koju je dobio zbog svog ponašanja, a onda je ostao sam, i sedeo ispod trema, gde je nastavio da priča sam sa sobom.

Nakon saopštenja da je Toma Panić kažnjen nedeljnim honorarom nastao je haos na rijaliti imanju. Toma koji je bio pod dejstvom alkohola, bio je vidno razočaran što je dobio kaznu od Velikog šefa, pokušavao da pobegne iz Zadruge.

Tomu je smirivalo obezbeđenje, ali on je ulazio u sukob sa njima, da su u jednom trenutku kada je krenuo da ruši inventar Zadruge morali da ga obore na zemlju jer je on krenuo i na njih.

Tomu su smirivali i zadrugari ali nisu uspeli ništa da urade po tom pitanju, jer ih on nije ni slušao. Njega je kazna toliko zabolela da je odlučio da pokuša da pobegne.

Toma je u jednom trenutku ušao u Belu kuću i napao voditelja Milana Miloševića. Milan je zamolio Tomu da se skloni i da ne prekida program.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još