DEMANTOVAO BIH SEBE ŠTA GOD DA KAŽEM: Nakon što je uslikan sa drugom ženom, oglasio se emotivni partner Snežane Đurišić

Pevačica Snežana Đurišić našla se u neprijatnoj situaciji, kada je u nedelju njen emotivni partner doktor Vanja Milošević snimljen u jednom šoping centru u vrlo bliskom odnosu sa bivšom partnerkom.

Ovim povodom, u toku jučerašnjeg dana, oglasila se Snežana, koja očigledno nije htela da se javno sramoti pa je stala u "odbranu" svog partnera:

- Vanja ima četvoro dece sa tri žene. Nikada nije bio oženjen, ali vrlo brine o svojoj deci, pa je sasvim u redu da ima kontakt sa majkama te dece. Ovde je konkretno reč o ženi sa kojom Vanja ima dete i sa kojom se našao iz tog razloga. Kako već rekoh vrlo je brižan otac, koji ima korektan odnos sa njihovim majkama.

Međutim, doktor Vanja nije želeo da potvrdi sa kim je proveo nedeljno jutro u šoping centru, u koji se inače dovezao Snežaninim automobilom. Nije ni demantovao ali ni potvrdio navode da je reč o njegovoj bivšoj partnerki sa kojom ima dete.

- Ništa ne želim da komentarišem. To je toliko gadno. Ako sam bilo šta ružno uradio, onda je to strašno. Ali, da se razumemo nisam ništa loše uradio. Ovo sve bih prokomentarisao tako, "Selo gori, a baba se češlja", ako vam je zanimljivo da pišete šta radi Vanja Milošević dok se vozi liftom i to sa nekom osobom, onda je to zaista jedna zabrinjavajuća stvar. Ne vidim razloga da bilo koga to zanima i želim da to ostane moja privatna stvar kao što je to bila do sada. Jednostavno gledam da lekarski posao radim najbolje što mogu, a iskreno mislim da javnost nema potrebe da zna šta se dešava u mom privatnom životu – izjavio je Vanja, a na pitanje da li su Snežana i on i dalje u emotivnoj vezi, rekao je:

- Demantovao bih sebe šta god dalje da kažem. Zaista želim da o mom privatnom životu znaju samo članovi moje porodice i deca. To da li smo zajedno ili nismo, neka ostane između nas - rekao je doktor Milošević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.