NI NJIHOV BRAK NIJE SAVRŠEN: Vlada Mandić otkrio oko čega se stalno svađa sa suprugom

Bivši rukometaš Vlada Mandić otkrio je u razgovoru sa ekipom emisije "Premijera" da je preležao koronu, bez težih simptoma, što je otkrio sasvim slučajno.

- Bogu hvala u mojoj familiji niko nije imao problem, ja sam odležao koronu i to nisam znao. Nisam imao simptoma, što se kaže, na nogama sam je prebrodio. Kad sam radio neki test za putovanje i našli su mi antitela, a nisam ni znao. Tako da sad imam antitela, siguran sam, bar još jedno par meseci - istakao je Vlada, a zatim otkrio da se i on, kao i mnogi, suočio sa finansijskom krizom tokom epidemije:

- Svako je osetio ovu krizu, svaka privredna grana, tako da je i moj privatni biznis osetio. Najviše je problema bilo na samom početku, kada su bile žešće mere, a sad je malo drugačije, malo je bolje. Ali svakako da sam i ja osetio krizu zbog korone.

Vlada je slovio za najpoželjnijeg neženju na ovim prostorima, a onda je njegovo srce ukrala lepa Jasmina Trnavac. Par se venčao ove godine u Trebinju, a svedoci su im bili njihovo četvoro dece. Vlada je sada pred kamerama otkrio i oko čega se najčešće svađa sa suprugom.

- Oko svega se svađamo, a ni oko čega, sve su to gluposti. Sreća moja je što ja putujem, dosta odsustvujem zbog posla, pa onda kad se vidimo, vidimo se u želji, taman kad se zasitimo, opet odem. Slažemo se, sitni su to problemi uglavnom oko dece. Ona je dosta stroža od mene, kad ih napada i kad ih grdi ja ih ne dam i obrnuto - rekao je Mandić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Boško Karanović

Pogledajte još