POSVETIĆEMO MU KONCERT KADA PROĐE OVO ZLO: Članovi "Riblje čorbe" neće biti na ispraćaju Miše Aleksića

Ispraćaj na kremaciju basiste "Riblje čorbe" Miše Aleksića koji je preminuo od posledica koronavirusa biće organizovan sutra na beogradskom groblju Lešće.

Članovi čuvenog benda oglasili su se na društvenim mrežama i otkrili da neće prisustvovati kremaciji, te su obrazložili i razlog.

- Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano korona virus je i dalje među nama, više nego ikad i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja čorba - stoji u saopštenju na Fejsbuku.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Riblja Čorba/Fejsbuk

Pogledajte još