Arsenal osvojio samo bod, ubedljivi Vest Hem

BEOGRAD, 5. marta 2011. (Beta) - Fudbaleri Arsenala odigrali su danas na svom terenu bez golova protiv Sanderlenda u utakmici 29. kola prvenstva Engleske i približili se na tri boda zaostatka vodećem Mančester junajtedu koji sutra igra protiv Liverpula.

Izabranici Arsena Vengera su protiv Sanderlenda tokom cele utakmice imali terensku inicijativu, ali nisu iskoristili nijednu od velikog broja prilika za gol.

Važnu pobedu u borbi za opstanak ostvarili su fudbaleri Vest Hema koji su na svom stadionu savladali Stouk siti sa 3:0. Demba Ba je u 21. minutu doveo domaćina u vodjstvo, na 2:0 povisio je Manuel da Kosta u 29. minutu, a konačan rezultat postavio je Tomas Hiclšperger u 83. minutu.

Ekipa Evertona pobedila je u gostima Njukasl sa 2:1, iako je domaćin u 23. minutu prvi stigao do gola preko Leona Besta. Everton je napravio potpuni preokret pogocima Lija Osmana u 31 i Fila Jagelke u 36. minutu.

Fudbaleri Boltona su na svom stadionu bili su bolji od Aston Vile sa 3:2, a istim rezultatom Fulam je došao do bodova protiv gostujućeg
Blekburna.

U prvoj današnjoj utakmici Birmingem siti je kod kuće izgubio od Vest Bromvič Albiona sa 3:1. U večernjem terminu od 18.30 Mančester Siti pobedio je Wigan minimalnim rezultazom golom Davida Silve

Pogledajte još