PLJUNULA GA U LICE I LOMILA SVE PRED SOBOM: Mina Vrbaški podivljala posle brutalnih uvreda Filipa Cara (VIDEO)

Tokom žurke na rijaliti imanju u Šimanovcima Mina Vrbaški i Filip Car više puta su se posvađali, a rano jutros tenzija je dostigla vrhunac, njegove uvrede nizale su se jedna za drugom, zbog čega zadrugarka više nije mogla da izdrži, pa ga je pljunula u lice.

- Ti si ološ i to je to! Ja ću te pustiti da se javno k*raš! Ja sam video, nisam nikome verovao da si drolja! I uvek ćeš biti samo izj*bana! - povikao je Filip.

- Smrdiš na alkohol! Smrdiš alkoholičaru, 'ajde miči mi se! Šta ću ostati? Mamu ti j*bem - odbrusila je Mina i pljunula Filipa u lice.

- Znaš sa kakvim pi*kama sam ja bio u životu? Ti si za njih nula! Ja sam te zavoleo, jer sam mislio da si nešto drugo, ali ti si ništa, i ispod toga! Ti si drolja, javna drolja i pusti ću da tako i bude. Mislio sam da si dama i gospođa i zato sam leteo za tobom, nisam znao da si drolja! Uvek ćeš flertovati, možeš plakati mami svojoj! K*raj se preda mnom sa kim hoćeš, znaš koliko me boli k*rčina više za tebe?! Ti si osoba sa kojom sam bio i koju sam j*bao, ništa drugo - nastavio je Car.

Mina Vrbaški više nije mogla da izdrži, pa je potrčala na kapiju i lupala o istu, u nameri da pobegne zbog uvreda koje joj je uputio Filip Car.

- Izađi ološe, izađi moralna droljo! - vikao je Filip.

- Prestani da me psihički maltretiraš! Ti me psihički maltretiraš! - vikala je Mina.

- Je l' te boli to? Zatekao sam da se zaljubim u Minu Vrbaški, budi sa njih još 15, ti nemaš kuću, ovo je tvoja kuća, spletke, j*banje, ja idem spavati, a ti uživaj - nastavio je da je provocira Car.

Ivana Šašić uspela je da uvede oboje u spavaću sobu, ali je Mina ponovo izašla da se ohladi, a Filip je naravno krenuo za njom i nastavio da ponavlja iste reči koje joj pominje celo jutro.

- Još 15 njih će se zaljubiti u tebe! A ovo danas što si radila sa ovim na kauču! Još ćeš sa 20 njih flertovati, sa 30 njih grliti! Kad te neko ko te voli na kolenima, najgore se oseća! Pop*ši mi k*rac! Od sada zvanično možeš biti sa kim hoćeš, a ne kad ja odem na kapiju, pa maska i osmeh! Svi smo bili sa Minom - poručio je Filip.

Stefan Šebez odlučio je da izvede Filipa ispred Bele kuće na svež vazduh kako bi malo došao sebi, jer je imao mučninu od alkohola. Međutim, Filip je ponovo nastavio da proziva Minu brutalnim uvredama, zbog čega se zadrugarka iznervirala i podivljala, te je počela da baca tanjire po Beloj kući.

Obezbeđenje je odmah odreagovalao, kako ne bi došlo do većeg sukoba.

- Ne obraćaj mi se, bre! Skloni se od mene, gade jedan odvratni! Ti si gad! Ti si smrad i smradina! Ti si agresivac, psihipata, ti si bolesnik - ređala je uvrede Mina.

- Ti si pokazala koliko me voliš! A ja ćuti pokazati koliko se mrzi neko. Šebez, trebali ste mi reći da je to cura koja je smeće - zapretio je Filip.

- A on kad jaše Ivanu Marinković, napada Paulu, Sanju! Ja ću ti se naj*bati milosne mame! Šta si rekao? - podivljala je Mina i počela da baca posuđe po kući.

- Mina, molim te, batali - povikao je Stefan.

- Baci neki flert tu sa nekim, je l' ima neko? Ako nema, baci spiku sa Deda Mrazom, tu si najjača! - nastavio je da provocira Car.

- Zaklaću te na spavanju! Pi*ka ti materina! Ti si došao ovde da se k*čiš!? Je li mangupe, je l' ti znaš gde si došao? Videćeš ti - poručila je zadrugarka u besu.

- Ja sam se spustio i bio sa Minom Vrbaški! Idi sada i flertuj sa Deda Mrazom - peckao je Filip i pobegao u kuću, kada je video da je Mina krenula ka njemu.

- Hoćemo li muški? Otvorite mi vrata! - vikala je Mina, a Toma Panić pokušavao je da je zadrži van Bele kuće.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još