BIO SAM UBEĐEN DA ĆE PRESKOČITI OGRADU ZBOG NJEGA: Taki Marinković strahuje za Maju jer se Janjuš igra sa njenim osećanjima!

Milionski auditorijum imao je priliku da prati dramu koju je preživela Maja Marinković zbog zadatka Marka Janjuševića Janjuša da simulira bekstvo iz "Zadruge", a njegova ideja bila je da testira ljubav njegove bivše prema njemu, kako bi doneo odluku o njihovoj budućnosti.

Majin otac Radomir Taki Marinković koji je od samog početka protiv njene ljubavi i romanse sa Janjušem sada se oglasio pa otkrio kako se on osećao dok je gledao svoju ćerku u suzama i očaju zbog Janjuševića.

- Pratio sam tu dramu. Ona je htela da preskoči ogradu zbog njega i ja sam uveren da bi ona to stvarno uradila. Ja sam bio spreman da krenem da je sačekam tamo. Uradila bi to 100%. Velika ljubav s njene strane postoji, na moju veliku žalost. Šta da radim? Ne podržavam to, ali to je njen izbor. Ja to nikada neću podržati, ali šta da se radi. Nakon tog njegovog poteza i ideje da testira Maju na taj način ja sam uvereniji nego ikad da se on igra sa njenim osećanjima, dok s njene strane postoji prava ljubav. On se igra sa njenim živcima i osećanjima, ima žensko dete kod kuće, treba da ga je sramota. On je ološ i prevarant, jer njoj daje lažnu nadu. Gledam dok se Maja kida i raspada one večeri, on sve to posmatra i gricka čips, to samo pokazuje da on uživa da gleda nju takvu, klasično igranje tuđim osećanjima - uveren je Taki, a za Pink.rs otkriva da od jednog scenarija strahuje.

- To može da ostavi trajne posledice na živce. Samo neki stres. Plašim se da ne odu oni zajedno preko ograde u nekom trenutku, iskreno da vam kažem - rekao je Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.