Tadić počinje četvorodnevnu posetu Japanu

0

TOKIO, 7. marta 2011. (Beta) – Predsednik Srbije Boris Tadić počinje u ponedeljak četvorodnevnu posetu Japanu, tokom koje će razgovarati s državnim zvaničnicima i predstavnicima vodećih japanskih kompanija, saopštila je predsednikova pres služba

TOKIO, 7. marta 2011. (Beta) – Predsednik Srbije Boris Tadić počinje u ponedeljak četvorodnevnu posetu Japanu, tokom koje će razgovarati s državnim zvaničnicima i predstavnicima vodećih japanskih kompanija, saopštila je predsednikova pres služba.

Predsednik Srbije, koji će u Japanu boraviti do 10. marta, sastaće se u Tokiju s japanskim carem Akihitom, premijerom Naoto Kanom i predsednikom Donjeg doma japanskog parlamenta Takahiro Jokomoćijem.

Tadić će u japanskoj prestonici razgovarati i s predstavnicima Japanske banke za medjunarodnu saradnju i Japanske agencije za međunarodnu saradnju, a učestvovaće i na biznis forumu u organizaciji ambasade Srbije u Japanu.

Predsednik Srbije će tokom posete Japanu boraviti i u Nagoji, Kjotu i Osaki, gde će razgovarati s predstavnicima vodećih japanskih kompanija.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.