PRODUKCIJO, OVA KLOŠARKA MENI PRETI: Milica Kemez javno se odrekla sestre Mirele i nasrnula na Boru Santanu! (VIDEO)

Zadrugarka Milica Kemez javno se odrekla svoje sestre, Mirele, nakon prepiski koje su isplivale, a odnose se na Boru Santanu.

Kemezova nije mogla da podnese detalje da se među njima nešto desilo, pa joj je javno poručila da joj se više ne obraća i napustila crni sto u suzama, a nakon emisije "Pitanja gledalaca" odigrala se prava drama.

Naime, Bora je bio besan na podršku koju su dobili Milica i njegov prijatelj Mišel Gvozdenović, pa je sve vreme provocirao i dobacivao pecke.

- Nisi ni čula šta ti je sestra rekla, sram te bilo, ti je se odričeš! - odbrusio je Bora.

- Ona iznosi prljav veš, da mi se ovde ljudi s*ru u život! I tebe i nje, doviđenja! Crkni! Izgleda da mi je muvao sestru, debilčina, to je istina - uzvratila je Milica.

- Ako ti je lakše, jesam ti muvao sestru. Nemoj da blatiš devojku, koja je htela da ti pošalje kupke, ja sam rekao da ti ni mrtav ne bih uneo, uneo sam i Vuku i svima, tebi nisam hteo! - rekao je zadrugar.

- Ti si đavo, zlo! Izgorećeš u svom zlu! A to tebe jede, ti nećeš moći da se nosiš sa tim, a voliš me, a ti si g*vno! Malo ti je bilo što si j*bavao one devojke, nego si hteo i moju sestru i ona što hoće da bude u društvu novinara, svega, malo da se eksponirate, da jedete g*vna oboje, je l' vam jasno? - odbrusila je Kemezova.

Milica nije mogla više da izdrži, pa je uhvatila Boru za vilicu i nasrnula na njega, ali su zadrugari odmah odreagovali i sprečili veći fizički kontakt.

- Produkcijo, ova klošarka meni preti, đubre jedno pokvareno - odbrusio je Bora.

Izvor: Pink.rs/Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.