fbpx

Tores je sjajan, ali ne vredi 50 miliona funti

BEOGRAD, 7. marta 2011. (Beta) - Trener Blekpula Jan Halovej rekao je da je napadač Čelsija Fernando Tores dobar igrač, ali da ne vredi 50 miliona funti, preneli su britanski mediji.

Čelsi je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka doveo Toresa iz Liverpula za 50 miliona funti, što je rekordan transfer u Velikoj Britaniji. Španski reprezentativac još nije postigao gol za svoj novi klub.

"Tores je sjajan igrač. Da li vredi toliko? Mislim da niko ne vredi toliko novca. Roman Abramovič je posle tog transfera ponovo u centru pažnje. Ne slažem se sa tim, ali ništa ne mogu da uradim povodom toga", rekao je Halovej za Miror.

"Ali, ako neko želi da plati mnogo za fudbalera, neka to i uradi. Ako bi neko želeo da plati 50 miliona funti za moju kuću svakako ću mu je prodati", dodao je on.

Halovej je ukazao na veliku razliku između njegovog kluba i Čelsija podsetivši da je najveći transfer Blekpula 500.000 funti za dovođenje Čarlija Adama 2009. godine.

"Kupili su izvanednog igrača i taj novac pokazuje razliku između nas i Čelsija. Mislim da nema boljeg napadača od Toresa, bez obzira da li je u formi. On je jedan od najboljih igrača sveta i Čelsi je napravio dobar posao", rekao je Halovej.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.