MOJ OTAC NIJE BESKUĆNIK, DECA SU MI NA PRVOM MESTU: Aleksandru Subotić napali kako ne šalje Karađorđu odeću, bivša zadrugarka žestoko odgovorila!

Karađorđe Subotić trenutno se nalazi u rijalitiju "Parovi", gde je u jednom momentu pokrenuta priča kako mu porodica ne šalje odeću.

Tim povodom oglasila se njegova naslednica Aleksandra otkrivši da ne može sve sama da postigne jer je usmerena na bebu i da nema ključ od njegove kuće kako bi mu bilo šta poslala.

- Zamolila bih se sve ljude koji mi se obraćaju u vezi slanja stvari mom ocu - da prestanu to da rade... Niti sam dužna - niti ću ikom išta poslati sem tužbi. To se na njega ne odnosi naravno. Ja znam koliko mu pomažem i koliko sam mu pomagala sve ovo vreme a to zna i on - svi znaju da na kraju sve padne na moju grbaču, a da sam ja sažaljive prirode i uvek opraštam. Ali ovaj put smo moje dvoje dece i ja na prvom mestu... On čovek nije niti beskućnik, niti je mučenik - produkcija ima kontakt sa ljudima koje je ovlastio i kojima je ostavio ključ od kuće, pa nek' otvore ormare, spakuju i pošalju mu. Nema potrebe da se ja, a pogotovo moja maloletna ćerkica pominjemo u rijalitiju, muka mi je više od poremećenih gostiju, voditeljki (čast izuzecima) i njihovih pljuvačina na naš račun. Mi živimo svoje živote i nikoga ne ugrožavamo - poručila je ona.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sandrasuboticsc/Instagram

Pogledajte još