STAVIO TAČKU NA NJIHOV ODNOS: Zerina Hećo urlala na Vladimira Tomovića (VIDEO)

Tokom "Igre istine" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima Mina Vrbaški postavila je pitanje Vladimiru Tomoviću, koje se ticalo njegovog odnosa sa Zerinom Hećo.

- Pitanje za Vladimira, u čemu je bio posle problem u krevetu kada sam ja otišla i da li ti je Zerina izjavila ljubav? - upitala je Mina.

- Ukratko, problem je nastao, sve pada u vodu i moje želje i moje namere, kada mi je devojka pokazala srednji prst, nisam očekivao to nepoštovanje od nje - rekao je Vladimir.

- Pa, bolje da si mi pokazao srednji prst nego ovo sve što si uradio. Nemoj sa mnom da se igraš rijalitija, zadnji put te upozoravam. Ja ovde svaki odnos gradim bez ikakve kalkulacije! Ružno je to što radite, i jedno, i drugo. Mene zabole d*pe, ti ništa meni nisi napravio, ti samo sebi praviš, nemamo o čemu razgovarati - urlala je Zerina.

- Plitkoumni ljudi bi rekli sada da je ona zaljubljena u mene - rekao je ironično Tomović.

- Mina, ti radiš PR Vladimira Tomovića, a ti si u minusu kod nje i ti moraš da radiš PR Tomovića! Bravo mangupe, prava si muškarčina, pravi alfa mužijak! Tako pravi muškarci rade, kao ti! Vi nemate osećaj, kod vas je samo kalkukacija, ja to ne mogu da razumem, ja sam takva kakva jesam. Stavili smo tačku na naš odnos, nemam više šta da komentarišem - nastavila je Zerina.

- Ja ću reći, ono što razumem, biće ovo kraj naše balade, kao što ste rekli! Ti ne umeš da komuniciraš sa momkom koji ti daje srce na dlanu! - uzvratio je Vladimir.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još