NE ZNAM ŠTA LAŽLJIVI MORŽ HOĆE OD MENE: Ana Korać zapretila tužbom ocu Maje Marinković (FOTO)

Sukob Ane Korać i Maje Marinković datira od treće sezone rijaliti šou programa "Zadruga", a ovih dana u njihov obračun uključio se Majin otac Radomir Marinković Taki koji je u jednom intervju da domaće medije rekao da je Ana radila kao striptizeta.

Međutim, Taki se tada oglasio za portal Pink.rs i sve demantovao.

- Ana nije radila kao striptizeta, već je samo dolazila u taj klub, družila se sa tadašnjom gazdaricom, koja je kasnije poginula. Ja sam tada tu samo radio, to nije bio moj klub, kasnije sam otvorio svoj klub. Ana je tada imala 17, 18 godina, nije bila ni izoperisana... Mogu tata da joj budem, a to što se naslađuje sa tim Majinim operacijama, da kao ona nju kopira u izgledu, su klasične dečije gluposti - poručio je Taki.

Ana se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram i objavila je fotografiju na kojoj pozira zajedno sa Majinim ocem, a zatim istakla da su njih dvoje njeni fanovi.

- Stvarno ne znam šta ovaj lažljivi morž hoće više od mene. Nije ti dosta što ti lažeš, nego si tako vaspitao ćerku, ali sam shvatila da si i ti moj vatreni fan što dokazuje ova slika gde si me molio da se slikamo. Ja bih vam poručila da idete zajedno na lečenje od Ane Korać. To mora da je neka porodična prenosiva bolest. Ko će ga znati. A to što ste zajedno pričali moraćete i da dokažete uskoro na sudu, taman eto vam prilike da me opet zamolite za jednu sliku. Naravno, ja sam uvek fina prema tako vatrenim fanovima - napisala je bivša zadrugarka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još