ISMEVALA SAM JE, JER ME KOPIRA, BLAM ME JE DA JE KOMENTARIŠEM: Nakon što ju je Maja Marinković prozvala u ''Zadruzi'', Ana Korać uzvratila udarac!

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu ''Zadruga'' Ana Korać prethodnih dana postala je tema broj jedan u Beloj kući, iako nije u "Zadruzi".

Naime, tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su imali prilike da vide klipove u kojim su fanovi "Zadruge" nov izgled Maje Marinković uporedili sa Aninim izgledom.

Tom prilikom Maja je rekla da je Ana zloupotrebljavala u svrhe reklame, pa smo tim povodom kontaktirali Koraćevu, koja je u svom stilu odgovorila.

- Ja preko nje uzimam reklamu? Aha, vidi, iskreno da ti kažem, mene je blam da pričam o njoj i da joj dajem reklamu. Ne može čovek preko nje da uzima reklamu. Ja nju nisam ismevala zato što je ona bitna, nego zato što je kopirala mene, ali prosto mi je jedna više i blam me je da je komentarišem. Ja, Ana Korać da je komentarišem - izjavila je Ana kroz osmeh.

Upitali smo Anu i da nam prokomentariše jučerašnji razgovor Maje i Janjuša. Podsetimo, Janjuš je izjavio da je najbolja devojka iz rijalitija koje su bile bliske sa njim bila baš Koraćeva, što je Maju udarilo na ego, te ju je javno isprozivala.

- Pa da, videla sam to, on zna da sam joj ja slaba tačka, pa zato to sve i komentariše. Ona to i sama zna, ja sam gledala klip za tu sprdnju, njen smeh taj prekriveni, ona je svesna da mene kopira - prokomentarisala je Koraćeva.

Majin otac, Radomir Taki Marinković, podržao je svoju mezimicu, a Koraćeva ni njemu nije ostala dužna, te je progovorila i njegovim navodima da je često dolazila u striptiz klub u kojem je on radio, kod gazdarice istog.

- Ja tog čoveka ako sam ikada videla negde, niti tu ženu, gazdaricu kluba poznajem, niti sam svraćala negde gde je on. Moj drug meni kaže da on nikada nije ni bio obezbeđenje, nego prodavac tamo za jakne, kad okačiš za 50 dinara. To mi je drug rekao, njega niko ne poznaje tamo, to je istina. On je mene molio da se slikamo tamo, taj džip koji pominje da sam vozila, nikada nisam vozila taj džip. Ja sam njemu poslala tužbu, treba da mu stigne, pa on neka posle tamo objašnjava i dokazuje, ja nemam problem sa tim. Sve što je pričao za mene, neka dokaže i superiška. I ja ću da stavim tačku na njih dvoje, neka iznesu sve dokaze - zaključila je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još