NAKON OPERACIJE SRCA, KORONA BI ZA MENE BILA KOBNA: Džej Ramadanovski u strogom karantinu

Džej Ramadanovski nedavno je izjavio da se veoma brine za svoje zdravlje, jer posle operacije na srcu, koju je imao pre tri godine, njegovo zdravstveno stanje nije najbolje. Pevač dane provodi u strogom karantinu u svom stanu na Dorćolu.

- Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smeo da pijem - kaže Džej.

Pevač ne krije da mu mnogo toga nedostaje.

- Nedostaje mi da sedim u nekoj bašti i da posmatram lepe devojke. Ne kažem da mi fali bilo kakva "akcija", ali lepota oku prija. Nedostaju mi emisije, odlasci na televizije. Najviše sam voleo trenutke kada snimamo novogodišnje specijale. Svi se šalimo u studiju, malo popijemo, smejemo se. Bila su to lepa vremena. Danas se narod nekako otuđio. Nema više te euforije pred praznike. Svi smo se povukli u sebe, valjda je ova kriza svemu tome doprinela - rekao je Džej.

Iako je još pre tri godine od lekara koji su ga operisali u Beču dobio stroga pravila kako bi trebalo da se hrani i ponaša, pevač se slabo svega pridržava.

- I danas sam na vezi sa lekarima iz Austrije. Kontrolišu me i podsećaju da vodim računa o sebi, izbegavam velika okupljanja i da pazim šta jedem. Ali nema ništa od moje dijete i zdravog života. Nagojio sam se otkako se slabo krećem. Doktori mi pričaju da moram da pazim šta jedem, a ja naručujem brzu hranu. Volim i da popijem, mada i to sad retko radim jer se ne viđam ni sa kim - iskreno navodi Džej.

Izvor: Informer/Story.rs
Foto: Color Press Group/Arhiva

Pogledajte još