NE VOLIM TE LAZARE, BOLESNA SAM: Miljana Kulić doživela nervni slom, pokušala da preskoči ogradu zbog Zole (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sinoć su se žestoko posvađali zbog njene trudnoće. Jedna od glavnih tema za crnim stolom bilo je upravo njeno stanje, te su mnogi zadrugari doneli mišljenje da je sve priprema za još jednu kiretažu.

- Hoćeš li da ja pričam šta je bilo? Šta god da je bilo, ja imam 26 godina, ja šta god sam mogao raditi u životu, radio sam. Sad da se sva krivica svali na mene, izađi lagano, nemoj me štipati - poručio je Zola.

- Imaćeš mnogo veliki prihod od toga što vičeš na mene! Ma, ne viči! Ne volim te čoveče, opsdnuta sam tobom! Ušao si ovde, ne bih te pogledala! Opsednuta sam kao i sa Mišelom, sad izađi iz rijalitija! - odbrusila je Miljana.

- Kako si ti naivna! Šta tražiš sa mnom? - urlao je Zola.

Zao si, podmukao si, pokvaren si! Ja sve najgore mislim, nemoj da vičeš sa mnom! Nemoj da me uznerviravaš! Nije mi dobro! Loše sam! Idem odmah odavde! Hoću kući da idem! Ili će biti onako kako ja kažem, ili nema ništa! Idem kući! Nemamo šta da rešavamo, izađi sa mnom - uzvratila je Kulićeva.

Miljana je došla do tačke pucanja, pa je želela da preskoči ogradu, a Zola je sve vreme dobacivao i dolivao ulje na vatru, što je kod nje pojačavalo dozu besa. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do većeg okršaja.

- Ne volim te Lazare, bolesna sam, kada se budem izlečila, neću te pogledati! Ja znam sigurno to, da sam ušla sama, izlečila bih se, zaboravila bih kako izgledaš - odbrusila je MIljana.

- Ti si me naterala da uđem ovde, pakao si mi napravila, šta ti nije jasno? - uzvratio je Zola.

Izvor: Informer.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.