PORODIČNA ČAROLIJA: Ana Kokić sa ćerkama dekorisala dom, imale su i vernog pomoćnika (FOTO)

Pevačica Ana Kokić poznata je kao neko ko je pun energije, a njene kolege često ističu da je jedna od najiskrenijih osoba na estradi i da su joj ljubav i otvorenost najbitniji u odnosu sa drugima.

Ona neretko sa svojim pratiocima deli intimne momente iz svog doma na društvenim mrežama, ne libeći se da pokaže sebe u "običnom" izdanju i bez šminke.

Kokićeva je mnogo puta izjavila da joj je porodica na prvom mestu i da svaki slobodan trenutak provodi sa svojim ćerkama Ninom i Teom Rađen, koje ima sa vaterpolistom Nikolom Rađenom. Ona je i sa njim nastavila da neguje prijateljski odnos, iako su pre nešto više od godinu dana stavili tačku na svoj brak.

S obzirom na to da se bliže novogodišnji praznici, Ana je sa ćerkama odlučila da ih dočeka spremno, te su okitile jelku i ukrasile dom. Nina i Tea su vodile glavnu reč oko dekoracije i pravilnog rasporeda ukrasa, a neizostavan član "radne akcije" bila je pudlica Tedi.

Lepa pevačica je ovaj porodični trenutak podelila na Instagramu, a verujemo da je pobrala mnogobrojne simpatije svojih pratilaca na toj drušvenoj mreži.

Autor: Nadlanu.com/T.J.
Foto: anakokicmusic/Instagram

Pogledajte još