BORIMO SE ZAJEDNO I NEUSTRAŠIVO: Majci Boža Vreća dijagnostikovan karcinom (FOTO)

Bosanskohercegovački pevač Božo Vrećo neretko je isticao koliko je vezan za svoju majku Milu i da mu je ona najveća podrška i snaga.

Ekscentrični umetnik trenutno prolazi kroz težak period u životu. Autor sevdalinki putem svog Instagram naloga objavio je zajedničku fotografiju sa majkom i otkrio da je obolela od raka.

Interpretator je u svojoj objavio napisao da su nedavno saznali za karcinom, ali da se svim snagama bore kako bi tog "zlikovca" pobedili.

Božo je napisao:

- Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu sa koncerta i celi dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije reči, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati... Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, skupa i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog "zlikovca" pobediti, naša ljubav će ga oterati što dalje. Život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi biće još i života i radosti, hoću da samo verujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti srećnim, srno moja nisi sama, uvek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža) je tu uz tebe da te zaštiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: bozovreco/Instagram

Pogledajte još