EGZOTIKA USRED ZIME – OVDE vas čeka pravo voćno osveženje + BONUS IZNENAĐENJE

Zaigrajte Extreme Fruits 5 ili Extreme Fruits 20 i uživajte u voćnoj avanturi!

Ove zime nove voćkice stižu na Meridian Online Kazino da vas zabave i ulepšaju vam pretprazničnii period.

Extreme Fruits je klasičan slot koji možete igrati premijerno i ekskluzivno samo na Meridian Online Kazinu. Ali, to nije sve!

Zapravo, predstavićemo vam dve sjajne igre. U pitanju su Extreme Fruits 5 i Extreme Fruits 20. Igre su uglavnom slične, ali postoji nekoliko ključnih razlika.

Pre nego što vam objasnimo o čemu je reč, želimo da vas iznenadimo – OVDE vas čeka 100 poklon spinova na video slotu Scopa, pa ukoliko još uvek nemate nalog na sajtu meridianbet.rs pravo je vreme da ga napravite.

Bonus dobrodošlice odmah preuzmite OVDE!

A sad malo o voćkicama...

Za one koji vole klasične slotove bez mnogo specijalnih funkcija, preporučujemo Extreme Fruits 5, a ukoliko želite igru sa više dobitnih kombinacija - nikakav problem! Vaša opcija može biti Extreme Fruits 20, koja nam dolazi sa 20 isplatnih linija! Pa, ko voli nek izvoli!

A sad sledi najbolji deo...

Extreme Fruits 5 verzija krije crveni Lucky 7 simbol koji će vam pružiti najveće isplate. I da znate - pet Lucky 7 simbola na isplatnoj liniji donosi 1.000 puta više nego što ste uložili!

S druge strane, Extreme Fruits 20 je verzija koja krije i neke specijalne simbole. Naravno, u pitanju su scatter i džoker simboli. Scatter simboli su zlatni zvončići i doneće vam isplate gde god da se nađu na kolonama, bilo na isplatnoj liniji ili ne, a pet scatter-a donosi 500 puta više od vašeg uloga!

Ali, tu se priča ne završava. Extreme Fruits 20 verzija ove igre krije i džoker simbol. Džoker je predstavljen svetloplavim dijamantom sa natpisom Wild!

Ako uspete da sastavite pet kolona ispunjenih džoker simbolom, osvojićete najveću nagradu - očekuje vas 2.000 puta više od uloga ako se 15 džoker simbola pojavi na kolonama!

Dakle, pruža vam se idealna prilika da zaigrate Extreme Fruits samo na Meridian Online Kazinu i složite idealan voćni miks!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još