GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

JARAC

Za vas zvezdano nebo tokom 2021. godine, donosi značajne promene i "zlatne rezultate". Planetarni aspekti naglašavaju vaše prvo, drugo i peto polje. Jupiter u vašem drugom polju - potencira uspeh i glavni dobitak u partnerskim i saradničkim odnosima. Faktor "sudbinske sreće" je na vašoj strani, stoga nemojte dozvoliti da neki vid sumnje blokira vaš uspeh i sreću. Uz sve znanje, iskustvo ili umeće koje imate, potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obeležava vaš život na najlepši način. Naredna godina je idealan period da menjate ustaljene modele ponašanja, posebno ako ste mladi ili se tako osećate. Vaša pažnja će biti usmerena na lične potrebe i želje, a uspeh vas očekuje u polju ljubavi, partnerstva i karijere.

Ljubav:

Za vas ljubavne zvezde posebno sjaje početkom i krajem ove 2021. godine. U periodu od 01. januara, prihvatite svaki ljubavni izazov koji vas nadahnjuje i pokrenite inicijativu u pravcu koji će vam doneti zajedničku radost ili zadovoljstvo u nekoj novoj i neobičnoj avanturi. Obratite pažnju na dešavanja koja će vas dalje prati u martu, junu i septembru mesecu, važno je da pravilno rešite svoje ljubavne rebuse, dileme ili trileme. Ukoliko ste slobodni, kontakti koje ćete imati možda nisu uvek i u potpunosti ostvarenje vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali svakako treba prihvatiti te trenutke radosti i sreće koja će obležiti vaš zajednički život. Ljubavni procvat koji će na poseban način obeležiti ovu godinu očekuje vas od 01. do 08. januara i od 05. novembra do kraja godine. Zadovoljstvo može biti dužeg ili kraćeg daha, ali uvek je veoma poželjno. Očekuju vas interesamtni kontakti i novo zadovoljstvo u periodu od 19. decembra.

Posao:

Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima i na paralelnim stranama kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike. Imaćete niz dobrih prilika da stvarate nove oblike partnerstva. Prihvatite nečiju ideju ili dobru priliku koja će vam se ukazati sredinom januara meseca. U periodu od marta meseca, novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoju blic inteligenciju, praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Značajniji uspeh i posebni rezultati vas očekuju tokom maja i septembra meseca. Sjajno ćete se organizovati i pod težim okolnostima, a uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobra rešenja koja pogoduju zajedničkim interesima. Ako se bavite nekim privatnim poslovima sada imate šansu da uvećate svoj kapital ili da proširite delatnost, posebno u periodu od 11. septembra. Krajem godine bićete ponosni i na posebne privilegije koje vas očekuju.

Zdravlje:

Stresne situacije kroz koje prolazite povremeno imaju uticaj na vaše psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali svoj imunitet. Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Sugesrišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 11. marta, i od 27. maja do 14. juna.

Sugestije:

Vama 2021. godina donosi obilje najrazličitijih ili skoro idealnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Izazovi koji su pred vama ponekad predstavljaju najbolju ili životnu priliku da se opredelite za novi koncept. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Slobodno investirajte u najvažnije ciljeve. Na sreću, Jupiter vas protežira u različitim pravcima, ali samo ljubav stvara ona najlepša čuda. Prihvatite različite izazovne mogućnosti i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života.

Pogledajte još