GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

BIK

Za vas zvezdano nebo tokom 2021. godine donosi najveću ostvarenost kroz vaše prvo, deseto i jedanaesto polje. Uran vam donosi nove izazove, a Jupiter i Saturn će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze onda kada bira najveće izazove ili ciljeve. Možete da očekujete razne podsticaje koji će kvalitetno uticati na vaš unutrašnji razvoj, inspiraciju i stvaralaštvo. Sreća je u razmeni energije sa bliskim osobama. Sada možete da se posvetite i realizaciji svojih najvećih ili najlepših želja. Ako ste mladi ili slobodni, ovo je prilika za životnu prekretnicu i nova iskustva. Potrudite se da pravilno usmeravate svu svoju kreativnu energiju kako biste uz zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, učinili i nešto čime ćete potvrditi svoj poslovni status.

Ljubav:

Već početkom godine očekuje vas nova sreća u ljubavnom i porodičnom životu. Od 08. januara vaše ponašanje će odslikavati ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje ćete osećati u odnosu sa bliskom osobom. Važno je da sledite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor. Ako ste mladi ili slobodnog emotivnog statusa, potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Posebno zadovoljstvo i ljubavna sreća pratiće vas u periodu od 14. aprila do 12. maja. Nema razloga da nekom popuštate više nego što želite ili da prihvatite "ljubavnu ucenu", posebno u periodu od 27. juna od 21. jula. Tokom ove godine imaćete više sjajnih prilika da ulepšate ili obogatite svoj društveni i ljubavni život. Očekuju vas poznanstva sa nekim izuzetno zanimljivim ili važnim osobama.

Posao:

Vaš praktičan duh i smisao za dobru organizaciju doći će do izražaja već početkom godine, pokušavaćete da uspostavite nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku. Od 19. januara udružite svoje poslovne interese sa odabranim saradnicima. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kada su okolnosti koje vas prate promenljive i kada se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od aktuelnih dešavanja. U periodu od 12. marta i tokom maja meseca imaćete priliku da se dodatno angažujete u paralelnim poslovima. Ako se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima ili trgovinom predstoji vam satisfakcija i uspeh u drugoj polovini godine. Pripremite se za period "zlatnih rezultata" i napredovanja na statusnoj lestvici od septembra meseca i naročito od 12. decembra.

Zdravlje:

Zbog dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne nege i zaštite. Sugerišemo vam da se ponašate pažljivije u periodu od 11. juna do 13. jula, i zatim od 31. oktobra do 19. novembra.

Sugestije:

Vama 2021. godina donosi napredovanje u određenim fazama i veliki uspon, a uz poseban dar koji imate, učinićete na lak način ono što drugi ne mogu ili ne umeju. Planetarni aspekti stvaraju dobru priliku i mnoge srećne okolnosti su na vašoj strani, tako da vas očekuju najrazličitije mogućnosti u kojima ćete dodatno ostvariti novi uspeh i afirmaciju, ili događaji koji će uneti više radosti u vaš privatni život i ljubavne odnose. Pomerite svoje subjektivne granice, ovo je srećno vreme za nove odluke, saznanja i životna iskustva. Okusite zov izazova, prihvatite iznenadni rizik ili avanturu, jer uspeh i sreća su na vašoj strani. Uran koji boravi u vašem sazvežđu podsticaće vas na neke potpuno nove ili neočekivane odluke, čak i "eksperimente" kojima ćete iznenaditi svoje okruženje.

Pogledajte još