Bejl: Ne plašimo se Milana

BEOGRAD, 8. marta 2011. (Beta) - Fudbaleri Totenhema dočekuju Milan u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona, a igrač sredine terena londonske ekipe Garet Bejl kazao je da se ekipa ne plaši lidera italijanskog prvenstva.

U prvoj utakmici koja je odigrana pre dve nedelje u Milanu, Totenhem je pobedio sa 1:0, a Bejl nije igrao zbog povrede.

"Ekipi kao što je Milan, koja ima Zlatana Ibrahimovića i Robinja, ne bi trebalo da bude teško da stigne zaostatak od jednog gola. Ipak, i oni moraju da razmišljaju o nama", kazao je Bejl engleskim medijima.

Trener Totenhema Hari Rednap rekao je da će fudbaler sredine terena Rafael Van der Vart biti spreman za sutrašnju utakmicu protiv Milana u Ligi šampiona, a da bi napadač Garet Bejl mogao da počne meč sa klupe.

"Rafa je dobro, juče i danas je trenirao punim intezitetom. Biće spreman", rekao je Rednap britanskim medijima.

Totenhem je u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, 15. februara na San Siru, pobedio Milan sa 1:0, a Van der Vart od tada nije igrao zbog povrede lista na nozi.

Bejl se posle šestonedeljne pauze zbog povrede leđa na teren vratio u nedelju, u utakmici sa Vulverhemptonom (3:3).

"Bejl je jutros trenirao, ne bole ga leđa, ali rekao je da su mu noge 'teške'. Još ne možemo da kažemo da li će biti u startnoj postavi. Šanse su 50-50, videćemo sutra, ali ako nije spreman nećemo ga forsirati", rekao je Rednap.

Trener Milana Masimilijano Alegri potrudio se da malo "podgreje" atmosferu uoči duela na Vajt Hart Lejnu.

"Uprkos tome što Totenhem neguje jedan od najlepših stilova igre, stoji činjenica da oni, ipak, nisu u samom vrhu evropskog fudbala", kazao je Alegri.

Fudbaler Milana Matje Flamini rekao je da rezultat iz prvog meča nije realno odslikao stanje na terenu.

"Izgubili smo sa 1:0, ali nismo zaslužili da teren napustimo pognutih glava. Idemo da se borimo za mesto u četvrtfinalu i ubeđen sam da možemo dalje", zaključio je Flamini.

Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona Totenhem-Milan igra se u sredu od 20.45 na londonskom stadionu Vajt Hart Lejn.

Pogledajte još