POSTIGLI DOGOVOR: Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola doneli konačnu odluku da li će zadržati bebu (VIDEO)

Tokom popodneva na rijaliti imanju u Šimanovcima stiglo je pismo Velikog šefa. Miljana Kulić je nakon čitanja pisma zamolila da dobije reč kako bi javno saopštila šta će ona i njen dečko Lazar Čolić Zola uraditi povodom njene trudnoće.

- Samo da saopštim produkciji, mojoj i Lazarevoj porodici, da smo doneli konačnu odluku. Mi smo razgovarali i u trenutku smo prelomili. Rešili smo da zadržimo dete. Ići ću u privatnu bolnicu, apsolutno ću sve moguće testove uraditi. Šta god bude trebalo, sve ćemo platiti od honorara. Ako sve bude u redu, Lazar je rekao da će sve da žrtvuje od honorara. Šta god bude trebalo i za Željka - rekla je Miljana.

- Sve nek se odbija od mog honorara - izjavio je Zola.

Budući roditelji dobili su gromoglasan aplauz od zadrugara.

Miljana i Zola su nakon objave da će zadržati bebu gostovali u emisiji "Radio Amnezija" i zajedno su prokomentarisali celu situaciju.

- Odluku smo doneli za pet minuta - rekla je Miljana.

- Ja sam mislio da se sprda kada je otišla da kaže sve to. Mi smo rešili da sve što je u našoj moći odradimo i proverimo sve maksimalno. Koliko god da košta mi ćemo dati, i želimo da ona zadrži tu trudnoću. Hoću da se ona posavetuje sa svim ljudima, jer ovde pričamo sa raznim ljudima, ali ovde niko nije doktor, i treba da porazgovaramo sa onim sa kim bi trebalo - objasnio je Zola.

- Zola, da li si ti sada spokojan, da li te to podstaklo na sve što ste rešili? - pitao je Bora Santana.

- Ja sam trudnoću shvatio kao to dar od Boga i da će nas ovo izvesti na pravi put. Ovo će nas ojačati. Njen sin će živeti sa nama, faktički sam dao njoj zeleno svetlo, da ona reši kako želi. Ja sam rekao da neću da je sprečavam, ucenjujem i ostalo. Ona je mogla da uradi šta želi, ja bih ostao sa njom, jer znamo da je trudnoća rizična. Na kraju da kažem, ona je donela pravu odluku. Rekao sam, i opet ponavljam, ja ću biti taj koji će snositi sve troškove, neka mi se odbije od honorara - objasnio je Zola.

- Samo želim da kažem da bih volela da svi budu u dobrim odnosima, to bi mi bilo najdraže, da sednemo, da popijemo kafu i to - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs/Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još