OBEZBEĐENJE IH JEDVA RAZDVOJILO: Miljana Kulić nasrnula na Lazara Čolića Zolu (VIDEO)

Miljana Kulić tokom večeri nije odustajala od ideje da istera Lazara Čolića Zolu iz rijalitija, odnosno da ga natera da on sam pobegne.

- Izađi! Izađi! Izađi, moram da se pakujem! Moram i da se kupam, izađi! I više mi se ne obraćaj u životu, mrtav si za mene. Evo, deveti decembar, mrtav za mene. Bitnije su ti pare, nego apsolutno sve. Ja sam ti rekla sve, da se ne vraćam dok si ti ovde. Izađi ovde, sve ću za stolom Milanu reći, ako me bude nešto pitao. Crkotino, izlazi odavde. Hajde. Mislim deset puta gore nego što sam ti rekla. Iznesi tu majicu što sam ti kupila, patike, sve... Izlazi, crkotino, lipsotino: Trute, hajde... Izlazi - govorila je Miljana.

- Šta kažeš? Čoveče, šta ti je? - čudio se Zola.

- Mrcino, izlazi - dodala je Kulićeva, a Zola je otišao do toaleta.

Kulićeva je uzela Zoline patike i krenula da ih baci kroz prozor toaleta, a on je uhvatio njene ruke i krenuli su da se koškaju u toaletu.

Miljana je potom probala da nasrne za Zolu van toaleta, pa nastavila da urla na njega i da govori da mu je ona kupila stvari i da može da ih baca. Potom su i jedno i drugo pokazavila masnice na rukama i telu.

Zola je krenuo da vuče svoje kese, a Miljana je ponovo nasrnula na njega.

- Izlazim za minut, samo mi ostavi stvari - rekao je Zola.

Obezbeđenje je uletelo, a Miljana je htela da slomi Zoline naočare, pa su se opet pokoškali, a onda je Čolić izašao iz apartmana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još