MANJA GRČIĆ UZBUĐENA PRED SVOJ PRVI "URANAK": Osećam nalet adrenalina i priličnu tremu

Manja Grčić, direktorka televizija K1, Kazbuka i Tv Doktor, sutra ujutro će prvi put rečima "Dobro jutro" pozdraviti gledaoce u emisiji "Uranak" koju će voditi uz Jovanu Joksimović. Kako je istakla, "Uranak" koji će ona voditi petkom razlikovaće se od Jovaninog po – senzibilitetu.

- Ono što nam je obema zajedničko je to što smo jake individue, ali gledaoci će osetiti razliku u našim senzibilitetima kada je reč o pristupu temama. Razume se, sve što je važno mora biti zastupljeno u našem jutarnjem programu, ali potrudiću se da vidite mene u svakoj emisiji. Autorski pečat veoma je važan i trudiću se da ga dam - rekla je Manja u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 pred svoj prvi nastup isped kamere, kao voditeljke "Uranka".

Kako je priznala, oseća nalet adrenalina i priličnu tremu.

- Moja trema u vezi je sa svom tom tehnikom koja je tu da mi pomogne i stalno razmišljam o tome da li će zaista i biti tako. To je jedina bojazan koju imam - kazala je Manja Grčić.

- Ne postoje teme o kojima ne bih volela da pričam, ali ima onih kojima ne želim da dam prostora, a to je neprihvatanje različitosti, govor mržnje ili bilo koji oblik diskriminacije ili diskreditacije.

Na pitanje Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića koje su to osobe koje će pitati za utiske nakon prvog pojavljivanja u "Uranku", kazala je:

- Prvo ću pitati Jovanu i Željka kako je sve izgedalo, a potom i moje roditelje, decu i muža.

Kada je reč o njenoj drugoj i glavnoj ulozi, funkciji direktora tri televizije, Manja ističe da ja uvek svesna da ne zna sve, ali zato se i okuplja pravi tim, jer niko sam nema sve odgovore.

- Imam veliku sreću da radim sa ljudima s kojima istinski volim da radim i kojima je mnogo stalo do naše vizije. Za veoma kratko vreme napravili smo tektonski poremećaj na tržištu i pokazali da 'mala kablovska televizija' može sve kada ima dobru ekipu i fenomenalnu energiju. Svi bi trebalo da budemo ponosni na rejtinge koje smo postigli za tako kratko vreme. Postali smo medijska sila koja pred sobom tek ima velike planove - najavila je Grčićeva koja je istakla i da se sve tri televizije sada mogu gledati potpuno besplatno putem Telebox aplikacije koja je dostupna na Google Play Store-u.

Na pitanje Aleksandre i Boška kako bi javnosti objasnila otkud Željko Joksimović u televizijskom biznisu, Grčićeva je istakla da je on čovek sa vizijom.

- On neverovatno brzo uči i svakoga dana radi na sebi, a s obzirom na to koliko je uspešan i ostvaren, on to zaista ne mora. Međutim, on je vizionar. Znao je da ćemo zajedno napraviti pravu stvar - istakla je Manja.

Autor: Nadlanu.com
Foto: K1

Pogledajte još