Prosinečki zadovoljan rezultatom i pobedom

BEOGRAD, 9. marta 2011. (Beta) - Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je zadovoljan pobedom od 3:1 nad Inđijom, ali da je njegov tim povremeno igrao neorganizovano.

"Zadovoljan sam i rezultatom i pobedom. Utakmice nije bila loša, ali smo u jednom trenutku igrali neorganizovano. Moraću da pogledam snimak da bih rekao više, ali meč je svakako bio čudan jer smo kod 2:0 prepustili inicijativu Inđiji i mnogo gubili loptu", rekao je on.

Zvezda je pobedila sa 3:1 u 17. kolu Super lige Srbije, ali je meč završila sa 10 igrača, jer se povredio Li Adi i morao da izađe, ali nije smeo niko da ga zameni, pošto je Prosinečki iskoristio tri izmene.

"Možda sam prerano imao tri izmene, ali sam želeo da doprinesem ubojitosti. Najvažnije je da su igrači pokazali karakter i da mogu da igraju sa destoricom. Moraćemo i da radimo na prekidima jer smo ponovo primili gol iz kornera", rekao je Prosinečki.

Zdravstveno stanje Adija biće poznato posle detaljnih pregleda sutra.

Trener Inđije Zoran Janković rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila, kao i da njegov tim nije igrao ujednačeno.

"Moj tim je odigrao dva različita poluvremena. U prvom smo podbacili, a u drugom više učestvovali u igri. Ako tako nastavimo, možemo da opstanemo u ligi", rekao je Janković.

Inđija je u prva dva kola prolećnog dela izgubila od lidera Partizana, a onda i od drugoplasirane Zvezde.

"Nisam ni očekivao bodove protiv Partizana i Zvezde, već da uvežbavamo stil igre za nastavak sezone", rekao je Janković

Pogledajte još