Almunija krivi saigrače za poraz od Barse

BEOGRAD, 10. marta 2011. (Beta) - Golman Arsenala Manuel Almunija ocenio je da se njegovi saigrači nisu dovoljno zalagali u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Barselone, koji je španski tim dobio sa 3:1, preneo je danas list Tajms.

"Kod rezultata 3:1 trebao nam je samo jedan gol da bismo prošli dalje, pa ne mogu da razumem kako je na terenu bilo igrača koji nisu trčali, već su hodali", rekao je Almunija.

Španski golman je meč počeo na klupi, ali je šansu dobio posle povrede Vojceha Šćešnija u 19. minutu i sa nekoliko dobrih odbrana doprineo je da njegov tim ne bude ubedljivije poražen.

"Sa malo više uloženog napora mogli smo da im pokvarimo slavlje. Barselona je kontrolisala igru, ali pogodak može da se postigne u
svakom trenutku. Zato ne razumem igrače koji se nisu zalagali", istakao je Almunija i dodao da jedino objašnjenje vidi u tome da su njegovi saigrači bili previše umorni.

Posle dvomeča Barselone i Arsenala u četvrtfinale je prošao španski klub, koji je u Londonu poražen sa 2:1, ali je u revanšu na svom terenu nadoknadio razliku pobedom od 3:1.

Pogledajte još