TANJI SAVIĆ SIN MAKSIM OTKRIO: Mama, ja ne smem da te nacrtam

Odnos pevačice Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića nekoliko meseci već intrigira javnost.

Dok Dušan tvrdi da su se on i Tanja pomirili, pevačica za medije govori suprotno, a nedavno se uključila u jednu emisiju i otkrila detalje koji nisu bili poznati javnosti.

Naime, pevačica je govorila o borbi sa Dušanom oko dece i kako oni podnose celu ovu situaciju.

- Dušan je uspeo da izmanipuliše sve o našem odnosu i da iznese detalje o prepiskama koje su bile ili nisu bile i tako ukalja moju reputaciju koju stvaram godinama. Ja sam živi primer te manipulacije. Odrekla sam se i roditelja i sestre zbog njega. Glupo je što ja tako govorim o tome, svesna sam naravno da sam i ja tu pogrešila - započela je pevačica u emisiji "Grand Magazin".

- Sinoć sam se čula sa decom, dešava se da nekada malo duže pričam sa Đoletom, a nekada sa Maksimom. Bila je jedna situacija poslednji put kad sam se čula sa Maksimom. On je nacrtao tatu i ja sam naravno pitala kada ćes mene nacrtati, a on je rekao: "Mama ja ne smem da te nacrtam", poznajem svoju decu i kada nesto prećute ja znam šta misle - vidno potresena nastavlja Tanja.

Podsetimo, Tanja je osam meseci javno tvrdila da joj je suprug nasilnik oteo decu i na prevaru odveo u Australiju, a šuškal se da je pevačica oprostila svu torturu koju je prošla zbog njega. Osim što je Tanja potvrdila da se pomirila sa suprugom, Jovančević je istakao da se sa Savićevom zapravo nikada nije ni svađao i da je njihov medijski rat bio samo marketinški trik.

Izvor: Kurir.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.