ZGROŽENA SAM: Luna Đogani žestoko oplela po Miljani Kulić nakon abortusa (FOTO)

Luna Đogani i Marko Miljković postaće roditelji kroz nekoliko meseci, a saznanje da je Luna trudna, kako ističu, mnogo ih je usrećilo jer im je to bila najveća želja.

Luna je u nekoliko navrata govorila kako je imala zdravstvenih problema, te da ju je bio strah hoće li moći da zatrudni kao i to da nema veće radosti za jednu ženu od toga da se ostvari kao majka.

Zbog trenutne situacije u rijalitiju "Zadruga", kiretaže koju je Miljana Kulić uradila i iznošenja detalja o abortusu, Đoganijeva nije izdržala da ne prokomentariše, te je na društvenoj mreži Instagram iznela jasan stav šta misli o svemu tome.

- Zgrožena sam šta se prikazuje na televiziji. Propagiranje abortusa, ubijanje nedužnih bića.  I sada svi treba da slušamo i da "aplaudiramo". Milijardu žena na ovom svetu je uskraćeno da doživi taj najlepši deo života, a neke životinje ih 3 puta u godini ubijaju. Bitno je da su ljudi spremni da osuđuju mnogo blaže životne situacije i da te gaze godinama zbog toga, a ovakvo monstuozno ponašanje se podržava i ćuti se. Bože, pomozi im - poručila je Luna te dodala:

- Nisam htela da dajem značaj ovim užasnim stvarima, ali me jako pogađa jer sam, hvala Bogu, u drugom stanju i zahvalna što ću biti majka.

Autor: Nadlanu.com/T.J.
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još