JAVNI RAT NADEŽDE BILJIĆ I MAJKE TOME PANIĆA: Gospođo, očekuj krivičnu prijavu! (FOTO)

Uveliko bukti rat između Nadežde Biljić i majke Tomislava Tome Panića s kojim ima dete, Jasmine. Naime, prvo su osvanule poruke, a iz kojih se vidi da je Nadežda završila u bolnici nakon što se otrovala alkoholom.

Nadežda je odlučila danas da se javno obrati majci Tome Panića na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila i poruku koju je poslala Jasmini, istakla je kako će je tužiti, a zatim je optužila i da je od nje ukrala novac.

- Da li si gospođo svesna da si počinila krivično delo? Uskoro očekuj krivičnu prijavu, pozdravlja te moj advokat pa neka ti sin plati da te izvuče, pošto ti nikada nije bio problem da otmeš pare od mene i mog deteta, kao što si uradila onomad kad si mi trudnoj uzela poslednjih 50 evra iz džepa. Odradila si moju majku na foru, ali mene nećeš, za to moje stanje je kriv samo tvoj sin, a vratiću ti ga sa zadovoljstvom pa neka ti kupi kuću, meni i mom detetu od vas dvoje ne treba ništa, materijaliti i ološi klasični manipulatori, zgadili ste mi se oboje. Vraćam ti tvog manekena, ljubi ga majka - poručila je Nadežda.

- Gospođo Jasmina, sve je predato advokatu. Imate već u najavi jednu ozbiljnu krivičnu prijavu, vidimo se na sudu, a sa zadovoljstvom Vam vraćam Vašeg sina manekena ljubi ga majka, nema potrebe više za manipulacijama i lažima. Sve je predato mom advokatu pa neka Vas sin izvlači iz zatvora, jer imaćete mnogo odštete novčane da mi platite, u moju kuću nećete ući, a šaljete srca nekom profilu koji Vam je kelo unuče dok je još bio u stomaku - napisala je Nadežda Jasmini, pa dodala:

- Jedva čekam da Vam sinčić izađe da Vam ga vratim i šutnem u d*pe, pa se j*bite oboje. Neka Vam sin kupi kuću ili stan pošto Vas pare bole, a dokazali ste da bi meni i mom detetu zadnji dinar uzeli kao što i jeste već jednom! A za ove poruke javne ćete debelo da odgovarate kao i Vaš sin za laži iznete o meni, vratili ste sina sa zadovoljstvom Vam ga vraćam. Sramota šta ti radiš u svoje 52 godine sa decom se dopisuješ, blokiraš mene i majku, koristiš moju majku, pa ucenjuješ, još jednom da zapamtiš pošto si malo ograničena vidimo se na sudu! - poručila je Nadežda u nastavku Tominoj majci.

Izvor: Pink.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još