SANJA STANKOVIĆ UBEDLJIVO POBEDILA: Ljiljana Stevanović Lili izbačena iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Sinoć su se na imanju u Šimanovcima nominovane zadrugarke Ljiljana Stevanović Lili i Sanja Stanković, borile za opstanak u igri koju im je pripremio Veliki šef.

- Vaš zadatak je ovakav, imate početne pozcije i kada Veliki šef da znak, tapkajte balon i mora da bude u vazduh sve vreme i ubacujete ove loptice u označeni deo. Ako vam ispadne balon, gubite poene, najbitnije je da balon ne dodirne pod i da ubacite sve loptice u činiju - objasnio je voditelj Darko Tanasijević.

Posle završene igre voditelj je saopštio rezultat.

- Lili ima trinaest loptica, a Sanja deset. Lili se dupliraju glasovi! Nakon dupliranja, jedna ima 9% glasova, a druga 91%. Zadrugu napušta Lili, Sanja ostaje sa 91% glasova - saopštio je Darko.

Nakon što se pozdravila sa zadrugarima Ljiljana Stevanović zauvek je napustila "Zadrugu 4", a u studiju kod Dušice Jakovljević, detaljno je prokomentarisala svoje učešće u rijalitiju.

- Bilo mi je božanstveno, ali sam postala negativna. U Zadruzi mi je najviše falila ta neka higijena. Nadam se da sam malo smršala bar. Iskreno, u spotu sam bila grozna, nisam mogla sebe da gledam. U Zadruzi fali da imaš neku ljubav, Milica Kemez se jako vezala za mene, na primer. Rekla sam joj da prihvati istinu u vezi svoje sestre, bolje sada. Što se odnosa u kući tiče... Car mi je postao drag, on je pažljiv muškarac, Đole je takav, kao i Anđelo. Sanja je jedva čekala da izađem, da bi dovela Anđela u izolaciju, jer je jako zaljubljena - komentarisala je Lili.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još