Delarom kozmetika u hotelu "Crystal"

Delarom je, pored Dancelor i Darphin kozmetike, treći u nizu i najmlađi brend koji je kreirala čuvena porodica Benet iz Pariza. Imali su svoju promociju u hotelu "Crystal", a program je vodila Ivon Jafali.

Među poznatima koji su se pojavili bili su i: Una Senić, Anđelija Vujović, Zoe Kidah, Aida Alilović, i mnogi drugi...

Dugogodišnje iskustvo u kozmetici, ljubav prema prirodi i poštovanje životne sredine, stvorile su 2008. godine Delarom, koji je jako brzo postao izuzetni cenjen i tražen kozmetički proizvod prvo u Francuskoj, a potom i u Evropi i svetu.

Delarom je kozmetika za lice i telo, njen cilj je iskombinovati principe efikasnosti, harmonije, ravnoteže i zadovoljstva. Delarom filozofija glasi: bez parabena, fenoksietanola, silikona, mineralnih ulja, sastojaka životinjskog porekla i da je potpuno prirodno. Tri osnovna načela ove kozmetičke linije su: aromakologija, aromaterapija i fitoterapija. To je ujedno i razlog zašto svi Delarom prizvodi imaju izuzetno lep miris. Delarom proizvodi se za sada mogu naći u deset apoteka u Srbiji, a plan distribucije je da se u naredne dve godine njihovi proizvodi pojave u jos devedeset apoteka. Jedini kozmetički salon u Beogradu u kome se nude Delarom tretmani je Le Cosy.


Pogledajte još