HAOS U BELOJ KUĆI: Milica Kemez nasrnula na Boru Santanu i pokušala da pobegne iz rijalitija (VIDEO)

Tokom emisije "Izbor potrčka" na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević dao je reč Bori Santani kako bi mogao da objasni svoje jučerašnje ponašanje pred kraj raspodele budžeta ovonedeljnog vođe Milice Kemez.

- Da sam vođa, ja bih njoj dao prvi. Bacio sam ne zbog nje, nego jer su se bunili. Tomović nije spominjao da treba da vratim, zato nisam tad bacio. Ja znam od prvog minuta da će mi dati veći budžet. Nisam hteo da je ponizim i da joj vratim novac. Đedović je kukao zbog novca. Ja nju nikada ne bih mogao da ostavim na cedilu - dodao je Santana.

- Rekao si da je nikad nisi nazvao k*rvom, odmah je izašlo nekoliko klipova - ispričao je Milan.

- Pričao sam tad u afektu. Nisam tad mislio kao prostitutka, nego kao kad se svađaš, pa kažeš k*rvetino. Ja za nju svake nedelje uvek nešto odvojim i svaki put nešto dam. Ona dobro zna zašto mi je dala taj budžet. Hteo sam da vratim, da podeli drugim ljudima, da joj ne bi prebacili. Ne bih se ljutio da mi je dala 1.000 dinara. Nisam mislio kad sam rekao da je k*rva da je prostitutka, u afektu mi je izleteo. Maji, Mini, Zerini, tako mi izleti kad se svađam - rekao je Bora.

- Tebi je Milica devojka, ne možeš da stavljaš u istu ravan devojke! Milica, pa nekoliko mesta prazno. I Milici nije problem Mirela, boli je k*rac šta Bora kaže - poručio je Lepi Mića.

- Nije istina - uzvratila je Milica.

- Boro, ti svaki dan pričaš druge priče o Mireli - istakao je Milan.

- Ako sam rekao da nikad nisam imao seks sa njenom sestrom, to je kraj! Bili smo, sedeli, družili se, seks nismo imali. Ako se do prvog januara njena sestra ne oglasi, sve ću ispričati - dodao je Santana.

- Pa zar nisi sve ispričao? Milica nikad ne može da pređe preko ovoga jer sumnja, to je sumnja koja će uvek ostati - dobacio je Marko Đedović.

- Sešćemo van kamera nas troje i sve ćemo rešiti. Neka uđe Mirela na tri dana, sedam da objasni sve, kao Banetova majka - pričao je Bora.

- On (Bora) ju je i zvao da uđe - otkrio je Milan.

- Ovako, bio sam u stanu, ali nisam spavao sa njom - priznao je Santana.

- Prvo si rekao da nisi ni spavao - prebacio je Đedović.

- Ovako, Bora je rekao nekim osobama da je imao sa Mirelom manuelno zadovoljavanje. Da si ti njoj, ona tebi. Ja sam rekla, ako je to radio, onda je imao i seks. To je iz njegovih usta došlo, neću treća lica da uvaljujem. Iz vaših usta je to izašlo, čula sam na spikerfonu, neću da kažem ko je od vas dvoje rekao. Čula sam svojim ušima - otkrila je Ermina Pašović.

- Bora ovde ne želi da brani Milicu, on samo brani Mirelu. Zaljubljen je u nju i želi da je zaštiti. To mi je potvrđeno od nje. Rekao si: "Kud te nisam pre upoznao pre Milice". Jer ti ta strast i hemija više radi sa Mirelom. Ovo što psuje, svako misli da štiti Milicu, ali ne - rekla je Ermina.

- Ako ovo nije istina, Mirela može da je tuži - dobacio je Marko Janjušević Janjuš.

- Mirela kad bi priznala i rekla da bude sa Borom, on bi sve priznao i bio sa njom - dodala je Pašovićeva.

- Nije mi jasno. I da je to izjavila, to meni nije normalno. Daleko bilo, da budem sa ženom od svog brata. Nije dobro uraditi, ali gore je reći, kako god da okreneš - dodao je Janjuš.

Tokom reklama Milica i Bora sklonili su se u toalet, gde su nastavili svoju raspravu.

- Koliko ti lupetaš gluposti, sada sam ubeđena u sve što je rekla Ermina. Rekao si kako te grize savest, a ništa kao nisi uradio - rekla je Milica.

- Žao mi je jer si ti u takvoj situaciju - odgovorio je Bora.

- Nikada nisi bio takav, hoćeš li mi ispričati sve ikad? - pitala je Milica.

- Ispričao sam ti sve, rekli smo sve jedno drugom i ne znam što sam lagao - rekao je Bora.

- Zašto mi se smeješ? Je l' ti meni praviš priču da ja poludim, lepo te pitam. Lažeš kad se smeješ - dodala je Milica.

- Ja ti se kunem da mi nije dobro, sve sam ti rekao - dobacio je Bora.

- Ti se ovde sprdaš sa mojim životom! Pitaju te ljudi da li te grize savest, ti kažeš da, pa zašto? - dodala je Millica kroz suze.

- Smiri se molim te, sve sam ti rekao, neko pušta priču i sprda nas debelo. Ja nikada ništa nisam imao sa tvojom sestrom - branio se Bora, nakon što ga je Milica par puta udarila.

Milica je nakon svega što se desilo pokušala da pobegne sa imanja. Ona više nije mogla da izdrži, pa je potrčala ka apartmanu Miljane Kulić, iz kog su zadrugari počeli da beže, videvši da se u njemu pravi najveća drama.

- Milica ide kod Miljane kroz apartman da beži! - rekao je Vladimir Tomović.

- Miljana, pokaži mi - rekla je MIlica jecajući na sav glas.

Paula Hublin i Lepi Mića uspeli su da spreče Milicu da napravi ovu grešku, te su je izveli iz apartmana kako bi popričai.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još