RAZOTKRILA BIVŠEG DEČKA: Miljana Kulić optužila Zolu da je iznuđivao novac od fanova (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom" voditelj Milan Milošević razgovarao je sa Miljanom Kulić o njenoj odluci da prekine trudnoću koja se dogodila tokom protekle nedelje.

- Da li si u bilo kom trenutku bilo šta razgovarala sa Zolom? - glasilo je pitanje voditelja.

- Ja sam napolju sve saznala, od čoveka koji je trebao da dođe za Novu godinu, taj čovek mi je rekao da mu je žao, da mi to ne treba, da me je samo koristio, da sam se pretvorila u bolesnicu. Pre nego što je ušao sam bila super, ali je nakon njegovog ulaska sve preraslo u ludilo i u psihopatsko ponašanje, ovo je bolest. Čovek mi je rekao da je jedna uspeo da ga natera da uđe ovde, rekao mi je da ne zaslužujem da venem i da tugujem. Hteo je dete sa mnom, samo da bi me imao za ceo život. Posle mi se i jedna devojka javila - rekla je Miljana.

- Da li si smatrala da je to dete ljubavi? - pitao je voditelj.

- Da, mislila sam, preko dana je bila druga priča, ali se posle sve promenilo. Ja sma njega htela da proverim, kada sma mu rekla da izađe, i samo me to zanimalo. Hvala Bogu pa sam izašla pa sam sve videla. Njegova majka me nijednom nije pozvala, njegov menadžer me zvao, ja sam ga blokirala, posle sam mu se javila. Njega niko nije spominjao - objasnila je Kulićeva.

- Svi znaju da si emotivna osoba, velo veče si na ivici, koliko si ti teško podnela sve ovo što se desilo? - bilo je naredno pitanje.

- Išla sam kući, bila sam van sebe, mama i tata su me grlili, nisam mogla u oči da ih pogledam od sramote. Rekli su mi da novac nije vredan zdravlja, pitali su me da se ne vraćam, plašili su se da se ne razbolim još više zbog kiretaže. Vratila sam se jaka, jer nisam htela da pokažem kako se osećam - dodala je Kulićeva, pa nastavila:

- Teško mi je, jer sam sama sebi to dozvolila, videla sam sebe kao neurotičarku, koja je za lečenje, nisam verovala da sma to ja. Nesrećna, isfrustrirana, osoba koja sve na drugima iskaljuje. Željko me je smirivao, spominje čak i njega ponekad. Kaže: "Dođe Zola". Verovatno je čuo od mojih, pa zbog toga to priča. Ne osećam se usamljeno, ali te večeri niko od zadrugara nije došao do mene, nadala sam se da će neko do mene doći. Htela sam Mišela da zovem, ali nisam htela da ga opterećujem - rekla je Miljana.

- Hteo sam da eskiviram, ali moram da kažem! Sve je krenulo od tvojih pitanja i pitanja gledalaca, posle toga sam ja otišao u apartman i pokušao da pričam sa njom. Tada sam hteo da vidim koja je konačna odluka, ali u tim trenucima me je omalovažavala i maltretirala, a kada je krenula za Niš, ja sam hteo nešto da joj kažem a ona je samo okrenula glavu i otišla - rekao je Zola.

- Ona je plakao u vrtu, jer traži kameru i zna šta je izgubio. Stavite mene tamo da se prisetim svega, pa da vidite kako ću ja pet sati da jecam. Ja sam pre njega tražila, on se nije javljao mesec dana i ja sam morala na kiretažu - dodala je Miljana.

- Tada mi se sve skupilo, jer ide na to treći put i znao sam da među nama više nema ništa, a i obrukao sam se mnogo i toga sam svestan! Koja će da bude sa mnom, kada vidi kako sam se ponašao, ja se sam sebi gadim, ali mi je kasno. Bilo mi je sve jasno kada je krenula gde ide, i bilo mi je mnogo žao, sve mi se skupilo. Ovde mene omalovažavaju, jer misle svi da neću biti dobar otac i to me pogađa, ja sam se osećao poraženo kada je ona otišla kao nikada do sad. Vidim da tonemo i da smo napravili debile od sebe, i vidim sve šta se dešava. Da mogu da vratim vreme, ja nikada ne bih ušao ovde, ali ja sam kriv za sve - dodao je Zola.

- Miljana kada je otišla, Zoli je bilo jako teško! Ja sam prva bila za to da se oni razdvoje, ona kad je otišla on nije jeo, nije ni pušio cigarete, a ono nije bila gluma. Momak je patio i bilo mu je teško, imao je želju za detetom. Možemo svakakve epitete da mu stavljamo, ali vaša veza je katastrofa! - rekla je Ermina.

Marko Đedović ustao je kako bi prokomentarisao odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

- Mi ćemo ovde verovatno sada i još koliko slušati sve isto, ne možemo promeniti stvari koje su se desili, podsećanje na te stvari, pravimo budale od nas, znam napamet šta mogu oboje da kažemo, ali ono što ne možemo da znamo, ona je još uvek malo ranjiva, ali se drži, za dan, dva, tri Miljana će biti u potpuno drugačijem stanju. Sve ono što je primila tamo, kada budeš izbacila iz tebe, njoj u ovom trenutku ako ništa, treba joj razgovor, nelogično mi je da nisu popričali - rekao je Đedović.

- Sanja pošalji sve prepiske Milanu, sve ono što si mi poslala, rekao je da hoće da mi kupi ogrlicu, sat je izabrao, slikao ženi, žena mu poslala 300 evra, Danka mu je poslala 450 evra, to su fanovi i onda ih blokira. Ja sam se odblokirala, ona mi je sve pokazala, koliko je para uzeo, ona žena mu je rekla da mu je zbog mene poslala. Sve prepiske pošalji! Ovo je iznuđivanje novca od fanova, ja nikada dinar nisam uzela od ljudi koji me vole - rekla je Miljana.

- Milane, stvar u koju su oni zajednički učestvovali, nije u redu, a nije ni normalno da MIljana sve samostalno radi, ja sam malopre pitao Miljanu da li je obavestila nekog s kim je takvu stvar u radila, sa kim je napravila dete, kao što su odgovornost za pravljenje snosili zajednički, tako i sada. Miljana bilo je je i gorih stvari... Sada sedneš i ispričaš mu sve od A do Š, do nisu stvari koje si ti sama sebi uradila, najnormalnije obavite razlog - dodao je Đedović.

- Ali je ona mene ostavila kao kera, slažeš se da ni to nije okej - rekao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.