Zvezda sa sedam novih igrača protiv Jagodine

BEOGRAD, 11. marta 2011. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je u petak da će se sedam novih igrača naći u startnoj postavi za meč s Jagodinom u 18. kolu Super lige, među kojima je i oporavljeni Milan Vilotić.

"Neki nisu ispunili očekivanja, neke čuvamo za meč sa Partizanom u polufinalu Kupa, neki su se oporavili od povrede", rekao je Prosinečki na konferenciji za medije.

Od igrača koji nisu bili starteri u prva dva meča prolećnog dela prvenstva, šansu će dobiti golman Bajković, potom Mikić, Vilotić, Tošić, Mijailović, Vešović i Jevtić. Pored njih, u timu će se naći Ćosić, Kadu, Evandro i Kaluđerović.

Utakmica u Jagodini biće prva za Milana Vilotića još od avgusta prošle godine, kada je otkriveno da mora da pauzira zbog zdravstvenih problema. Prosinečki je rekao da mu ne smeta što Zvezdini protivnici unapred znaju kako će njegov tim igrati i u kom sastavu.

"Želim da nametnem određeni stil igre kojeg ćemo se pridržavati. Neću ništa menjati ni za meč s Partizanom", rekao je trener crveno-belih.

Crvena zvezda u Jagodinu ide posle dve pobede na startu prolećnog dela, protiv Smedereva (1:0) i Inđije (3:1).

"Uvek imamo ista očekivanja, a to je pobeda. Gledao sam snimak jesenjeg duela u kojem je Zvezda teško došla do pobede od 2:1. Sigurno je da ni sutra neće biti lako", istakao je Prosinečki.

Trener crveno-belih ocenio je da njegovim igračma neće nedostajati motivacije u sutrašnjoj utakmici.

"Brine me samo u kakvom je stanju teren. Verujem da će moji igrači biti koncentrisani i motivisani. Pokšaćemo što ranije da postignemo gol", rekao je Prosinečki.

On je istakao da Zvezda najviše problema ima prilikom prekida, što traje još od priprema u Turskoj.

"Voleo bih da nas protivnici više napadaju, pa da vidim kako će ekipa reagovati u takvim situacijama", dodao je Prosinečki.

Odbrambeni fudbaler crveno-belih Duško Tošić, koji je prva dva kola prolećnog dela propustio zbog povrede, rekao je da se uželeo igre i da jedva čeka početak meča.

Susret Crvene zvezde i Jagodine igra se sutra u Jagodini sa početkom u 13 sati.

Pogledajte još