SAOPŠTILA SREĆNE VESTI: Nada Obrić četvrti put pobedila kancer bešike!

Pevačica Nada Obrić otkrila je sredinom juna ove godine da joj se rak bešike vratio četvrti put iako se operisala i išla na terapije.

Zbog toga je ponovo morala na operaciju, nakon koje su usledile hemioterapije. Nada se operisala u Austriji, u Beču, gde je o njoj brinula ćerka Itana Pavićević, koja tamo živi i koja ju je odvela kod najboljih lekara na jednu privatnu kliniku.

Prošle godine takođe je operisala kancer, tada u KBC "Bežanijska kosa", a pošto je na vreme ustanovila da se on još jednom vratio, uspela je da bude mirna nepunih godinu dana, sve do juna 2020.

Sada je pevačica potvrdila da je još jednom iz bitke sa opakom bolešću izašla kao pobednica i da će biti kao nova za nedelju i po ili dve nedelje.

- Ide nabolje, ide nabolje, hvala Bogu. Oporavak teče sporije nego što sam htela i mislila, ali ide nabolje, borim se. Ja mislim da ću za nekih 10-15 dana potpuno doći sebi - rekla je Nada za domaće medije, pa potvrdila da je još jednom pobedila kancer:

- Sve terapije su gotove. Sad slede kontrole, ali to je nešto što će me pratiti celog života i to nije ništa strašno.

Pevačica se dodatno pazi i zbog koronavirusa, koji bi zbog njenog zdravstvenog stanja mogao da bude veoma opasan po nju.

- Čuvam se korone. Moram da se čuvam po svaku cenu. Ja sam, ne među osetljivim, nego među najosetljivijim ljudima - rekla je Nada i dodala da se retko viđa sa ljudima.

- Ne viđam se ni sa kim. Živim na oprezu. Čak i deca moja kad dođu, sa maskama smo unutra. Ja masku, oni masku. Borimo se, ali tako nam je svima. Proći će. Sve prođe, pa će i ovo proći - zaključila je pevačica.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: obricnada/Instagram

Pogledajte još