Nole igra na krlima aviona!

Skupio je svu muškost i hrabrost Novak Đoković i odlučio se za nešto što pre njega još niko nije smeo ni da pomisli - da igra teniski meč na krilima aviona u pokretu!

Ovu, naizgled, priličnu smelost, ali i ludost naš najbolji igrač sprovešće u delo 21. marta, i to u dogovoru sa proizvođačem reketa „Hed“, koji je i osmislio ceo plan kako bi snimio što zanimljiviju reklamu.

- Navijači, molite se za mene. Biće mi potrebna sva sreća - poručio je Đoković. - Eto, moja luda glava i ja. Rešio sam da se oprobam i u ovome. Igrao sam na svim podlogama, skoro svim kontinentima. Doduše, fali mi Južna Amerika, ali i to će uskoro biti sređeno (igra egzibiciju sa Nadalom u Kolumbiji krajem marta), pa je krajnje vreme da igram i u vazduhu!

Ceo „performans“ moći će da se prati preko zvanične fejsbuk stranice trećeg reketa planete, gde je tim povodom objavljen i video klip na kom se Novak našao u ulozi nastavnika.

- Moji dragi studenti, hteo sam sa vama da podelim ovu crno-belu fotografiju tenisera i aviona. Kada sam je prvi put video upitao sam se da li je to stvarno i da li je tako nešto uopšte moguće - igrati tenis na krilima aviona koji je u pokretu! Zato sam odlučio da prihvatim izazov i odigram nekoliko poena baš na takvom jednom mestu. Probaću nešto što niko do sada nije uspeo. Vreme će biti vedro i hajde da uživamo - „hrabrio“ se Đoković.



Andrea želi "flert" sa Noletom

ŠTO je Novak na ATP turu, to je Andrea Petković u ženskom tenisu. Imidž zabavne devojke koja voli da se šali Srpkinja sa nemačkim pasošem opravdala je i pričajući o odnosu sa Đokovićem.

- Nole i ja se poznajemo od 12. godine. Šalimo se na svakom koraku, i imamo isti smisao za humor. Na taj način ujedno i zabavljamo publiku i navijače. Na primer, kada se sretnemo ja flertujem sa njim pitajući ga: „Pa, zašto nisi već skinuo majicu, a ja sam pored tebe“, a on kaže „Jao, izvini, evo odmah ću“ i krene da se svlači - rekla je Andrea.

Jelena i Ana zvezde partija

Parti za igrače u Indijan Velsu okupio je sam teniski krem u skupocenim toaletama i elegantnim odelima. Po stilu su prednjačile Jelena Janković u crnim pantalonama i krem džemperu, i Ana Ivanović u letnjoj haljini.

Veći deo vremena Džej Džej je provela sa Bojanom Jovanovski, koja je izgubila meč prvog kola od Poljakinje Radvanske 2:1, ali je raspoloženje, uprkos svemu, bilo na visokom nivou. Novak Đoković se opredelio za sportski imidž, pa je obukao farmerke, teget košulju i blejzer, čime je pomalo „štrčao“ pored Dankinje Voznijacki, koja se obukla izuzetno elegantno.

Izvor: www.novosti.rs

Pogledajte još