SPREMAN SAM DA ZASNUJEM PORODICU: Saša Kovačević iskreno o planovima za budućnost

Zvezda domaće pop muzike Saša Kovačević prvi put posle duže poslovne pauze nastale zbog pandemije otvoreno govori o proteklom periodu, udarcima koje je morao da podnese u medijima, ali i planovima za sve ono što se nalazi ispred njega, kako na profesionalnom tako i na privatnom životnom polju.

Ume li nekad i partnerka Zorana da vam sugeriše nešto oko izbora pesama? Ona je sigurno deo te ženske publike, mora da je na neki način "stručna".

- Volim da čujem mišljenje svih članova porodice, pa i njeno. Savet nekoga ko nije iz ovog posla takođe ume mnogo da znači. Ona mi uvek daje svoje najiskrenije mišljenje i znači mi to što od nje imam podršku u svakom trenutku.

Već dugo ste u vezi, kako vam ide?

- Pa, što kažu, "ne bih ja tu ništa dirao". Zorana zna da je vrlo posebna žena u mom životu i to se nikada neće promeniti. Bez obzira na to šta život sutra može da donese, neke ljude zauvek čuvate u najlepšem delu svog srca.

Ipak, mediji su neumoljivi, stalno se pitaju kada ćete da se oženite.

- Sve u svoje vreme, ali svestan sam da ljude to zanima. Važno mi je da uživam u ovoj vezi, da ona napreduje, a jednog dana doći će na red i ženidba.

Mislite li da bi za vaš posao bilo idealno da ste singl?

- Da budem iskren, ne znam šta je tu prava formula uspeha, ali to tako nikada nisam ni gledao. Uvek sam želeo da se ostvarim u ljubavi, želja mi je da zasnujem i porodicu, drago mi je što sam u tom smislu na dobrom putu. Lepi trenuci s pravim ljudima mnogo su važniji od toga šta je dobro za posao. Mogao sam i da prikrivam svoju vezu, prvih šest meseci tako i jeste bilo, ali nikada to nisam namerno radio.

Mnogi se takođe pitaju kada ćete se ostvariti kao otac. Doduše, prema Zoraninoj ćerki Iskri tako se i ponašate.

- Zaista se tako i osećam. Ona, naravno, ima svog oca i to je važno napomenuti, ali drago mi je što sam deo njenog života i što se tako lepo slažemo. Što se tiče mog deteta, ostvariću se, nadam se, uskoro i s te strane. Mi muškarci malo "zabušavamo", stalno mislimo da je još rano i da ima vremena. Dosta kasnije sazrevamo od žena, imamo genetski kod koji nam pravi te oscilacije, ali moram priznati da verovatno i jesam spreman za taj životni korak.

Izvor: Story.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još