AKO BI TATA UŠAO U RIJALITI, NE BIH IMALA SEKS SA JANJUŠEM: Maja Marinković i Marko Janjušević javno raskinuli zbog Takija (VIDEO)

U dnevnoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Maju Marinković, a bilo je u vezi odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Kada bi Taki ušao u Zadrugu i zabranio ti da spavaš sa Janjušem, koji stranu bi izabrala?

- Ja svog oca volim najviše na svetu, to se ne dovodi u pitanje, prvo ide on, pa sto mesta prazno, pa sve ostalo - rekla je Maja.

- Znači, ne bismo spavali zajedno - dobacio je Janjuš.

- Tačno, ne bismo, da je ovde, ispoštovala bih reč oca. Mi izgubimo osećaj, bar ja. Ja se ne bih ovako ponašala da mi je roditelj ovde. Naravno, rekla sam i stojim iza ovoga, nisam ovde došla da pravim porodični rijaliti, niti bih to podnela lepo - navela je Marinkovićeva.

- Ja nisam u vezi, definitivno raskidam, ja poštujem njegovo i njeno mišljenje, treba da se poštuje otac, ali ja sam raskinuo! - odbrusio je Janjušević.

- Zadrugari su se pobunili, izneli mišljenje koje je bilo protiv Maje.

- Zamisli ćerka i roditelj u istom rijalitiju, pa ne pada mi napamet! Izvinjavam mu se zbog ovoga što mu priređujem! Vidiš kako si ti sada bezobrazan - poručila je Maja.

- Ako stigne neka čestitka da se odvojim, od Krune ako stigne čestitka, ja ću da se odvojim - rekao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Yotube

Pogledajte još