REAGOVALO OBEZBEĐENJE: Maja Marinković i Janjuš sukobili se nakon optužbi da je košarkaš tuče ispod jorgana (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući prikazan je razgovor iz pušionice, gde su Zerina Hećo i Marko Đedović ogovarali Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a zadrugarka je navela da bivši košarkaš tuče Maju ispod jorgana.

- Ja spavam u izolaciju, čula sam da se dešava nešto u rehabu i da Maja plače, čula zvuk, došla tamo, videla jorgan da se treska, Maja je otkrila jorgan i krenula da plače. Ja nisam to gledala, vratila sam se nazad i opet čula zvuk. Za mene je to udarac. Tu sam mu rekla da je ne tuče. Posle toga sam razgovarala sa Majom i rekla joj da ako se nalazi u takvoj situaciji... Ona me je pitala šta da radi. Ja sam Janjušu u pušionici rekla da znam šta radi, upao je Vladimir i rekao da se ne petljam. Meni je to van svake pameti. Maja se plaši da to kaže, meni je drugu priču pričala - ispričala je Zerina.

- Mi se svađamo, to su rasprave, ja ne želim da bude tako. Zamisli da priča po kući da je tuče neko, to je katastrofa svih katastrofa. Sramno. Sad ću ja da nap*šavam ovde po kući - rekao je Janjuš.

- Nije baš tako bilo - dodala je Maja.

- Ne možeš mene da nap*šavaš, svako normalan bi reagovao. Majo, pravdaš se pred njim, jako je bezobrazno kad neko hoće da ti pomogne. Napolju te tuče, a ovde ne? - nastavila je Zerina.

- Obostrano je bilo napolju. Rekla sam šta je bilo napolju, a komentarišem situaciju koja se desila tu noć - pravdala se Maja, a skočila je i Miljana Kulić.

- Imala je modrice i pune oči suza, a sada pravi budalama sve nas. Pokaži ruke - rekla je Kulićeva.

- To je od štipanja, i ja sam njega - dodala je Marinkovićeva.

- Na ovo dete može samo Taki da utiče, da prođe ova agonija. Danas je sedela modrih ruku, pitao sam na šta to liči. Da oboje budete u izrovareni. Majo, ako kriješ to svom ocu, da li ti shvataš koliko te otac voli? Praviš da bude ne daj Bože nešto. Nemoj da ode čovek na robiju - istakao je Kristijan Golubović.

- Maja dok je išao ovaj klip, je meni govorila kao nije to baš tako. Meni je Zerina to šokirana pričala kada se to desilo - rekao je Marko Đedović.

- Alo, ljudi, ne se*ite više, ja ne mogu da pobegnem od nje, nemam gde da legnem od nje - pričao je Janjuš.

- Devojka je čula šta se desilo tada - rekla je Maja.

- Maja je sad rekla ovde me ne tuče, što znači da je toga bilo. Zerina je videla tvoju sliku ispred sebe. Nemoj ga braniti, danas si rekla da ako bi ušao tvoj otac, da ne bi bila sa njim. Majo tebe tvoj otac bolje i više vidi s polja nego ovde. Ja Takija mnogo poštujem, ja se trudim da ti pomognem ali ne mogu - rekao je Lepi Mića.

- Slušaj me Majo, ajde da se ne obraćamo jedno drugom do kraja rijalitija, dovodiš me do ludila, niakda te nisam prvi pipuno, ti mene udaraš i štipaš stalno - pričao je Janjuš.

Maja je sve vreme poricala da je to rekla, i govorilia je da je to obostrano, ali da nikada nije rekla da ju je tukao.

- Meni nije jasno, ona je kada je ušla pričala je da je on nju napolju tukao. Pričala je da ju je on vukao za uši - komentarisala je Sandra Rešić.

- Je*em li ti sve i tatu i mamu, ti pričaš ovde da te ja bijem, sram te bilo. Pun mi je ku*ac tebe - urlao je Janjuš.

- Je*em ja tebi sve, kretenu jednu. Pa jesmo se tukli napolju - vikala je Maja na Janjuša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još