SUOČILI SE U EMISIJI "DELEGATI": Zerina Hećo udarila na Tomovićev ego, zadrugar odmah utrčao da se obračuna s njom! (VIDEO)

Zadrugarka Zerina Hećo gostovala je u emisiji "Delegati" kod Marka Janjuševića Janjuša i Filipa Cara gde je otvoreno govorila o svom odnosu sa cimerom Vladimirom Tomovićem.

- Malo sam se šokirala, s obzirom na to da mi ovo nije prvi put u rijalitiju, ali su ovde ljudi daleko spremni da odu. Ja kapiram da je novima cilj da ostanu što duže, ali mislim da su izabrali potpuno pogrešan način. Ja sam očekivala da će Mina priznati svoje emocije prema Vladimiru. Moj i njegov odnos se bazirao na neki vid takmičenja, ko će koga da zaje*e prvi. On je od mene doživeo da bude odbijen, kada mi je predložio da budemo u vezi, ja sam posle toga čekala da mi vrati za sve. Ja znam da sam se njemu svidela, ali je provalio neke stvari kod mene - pričala je Zerina.

Vladimir Tomović upao je u emisiju "Delegati" pa su se suočili:

- Meni je žao što ne može da mi se ukaže prilika da ponovo popričamo o svemu. Da li bi poljubac rešio sve? Evo, ja sam spreman da se istog trenutka poljubimo. Iskreno mi reci, da li postoji neka šansa? - predložio je Tomović.

- Nemoj sa mnom da se sprdaš, ja sam rekla sve što sam imala - rekla je Zerina.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još