Počeo Veliki brat

Počeo je „Veliki Brat 4“, ovog puta na televiziji „Pink“. Ovaj serijal vode Marijana Mićić i Antonija Blaće, a pridružiće im se i koleginica iz Makedonije. „Veliki brat“ spremio je mnoga iznenađenja – trčanje do cilja zarad ulaska u kuću, i poseban deo dvorišta, u kome je đubre, gde će nekoliko stanara provesti naredni period.

Nagrada je 150 000 evra, a "Veliki brat" je rešio da novčano kazni sve one koji ne poštuju pravila "Ljubi bližnjeg svog". A usledilo je i neprijatno iznenađenje - u ponedeljak takmičare očekuju nominacije i izbacivanje!
 
Prvi je u kuću ušao Džorž Rkman. Živi u Engleskoj, radi kao šofer taksija, ima šestoro dece (sa različitim ženama) i obožava žene.
Za njim je ušla i Bojana Stojković, profesionalna odbojkašica. Ova visoka devojka kratke plave kose kaže za sebe da nije previše ženstvena i da ume i da se potuče.

Mila Stokić ima 21 godinu, radi kao hostesa, a udala se i rodila devojčicu sa 16 godina.

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević – Nemeš ušli su zajedno. Marijana Čvrljak je udata, iz Šibenika je, i ima dvoje dece.

Nemeč je muzičar, (budući) operski pevač, naočit, crni mladić.

(old_image)

Duško Bogdanović spada u starije takmičare, oženjen je, a dolazi iz sela Galibabinac, kraj Svrljiga.

Soraja Vučeljić studentkinja je psihologije. Ona kaže da ne gleda muškarce kroz novčanik, a ume i da se pobije.

Nikola Maurović ima 21 godinu, student je ekonomije, bavi se tajlandskim boksom, a za sebe kaže da je spoj nemačko-balkanskog mentaliteta.

Slavica Đulejić dolazi iz Smedereva, vozi taksi, ima četvoro dece.

Dve osobe niskog rasta ušle su u kuću, to su Milan i Ema. Milan Grahovac kaže da je borac za ljudska prava. Ima metar i 47 centimetara. Bavi se sportom.
Ema Šuker je iz Zagreba, kaže za sebe da je sitna ali dinamitna. Voli visoke frajere.

Dražen Bogdan spada u starije takmičare, uzgaja pse.
Nikola Nasteski dolazi iz Skoplja, voli starije devojke, a radio je i kao striper.

(old_image)

Stanari „u smeću“

Horvat Čagalj nije bio te sreće. Kao ni još dvoje takmičara. On je umesto u kuću, ušao, spustivši se toboganom, u poseban deo dvorišta. U tom delu, pod otvorenim nebom, ima mnogo smeća, čuje se lavež pasa, a nalaze se i jedan stari automobil - buba kao i autobus. U autobusu se jede i spava, a mokri čvor je prljav i star. Takmičari koji su u ovom delu hraniće se smećem koji bace stanari u pravoj kući. I još jedna otežavajuća okolnost – sve vreme će moći da gledaju šta se radi u luksuznoj kući Velikog brata.
U taj deo ušla je i Dragana Strahinjić, koja je u trci izgubila od Mile. Dragana ima 27 godina, iz Požarevca je, a ima diplomu kozmetičarke.
Nirmal Kukić im se takođe pridružio u smeću. Voli da peca, studira organizovan kriminal.
Njih troje biće pošteđeni nominacija.

Gozba je na stolu, a šou počinje!

Bisere iz "Velikog brata" pogledajte OVDE.

Pogledajte još