Nole snima duet sa Vilom Farelom

0

Svestarni i neumorini Nole kome nikad ne manjkaju ideje za dobru zabavu, svojim fanovima je preko "Tvitera" najavio da snima veliki muzički hit sa holivudskim glumcem

Naš najbolji teniser, osim sto je maksimalno posvećen tenisu zahvaljujući čemu ređa sve veće uspehe, ne zanemaruje i druge aspekte života koji ga ispunjavaju i u kojima ume i te kako da uživa.

Napraviti balans između profesionalnih obaveza i privatnih zadovoljstava nije nimalo lako, ali Nole je više puta pokazao kako se u tome odlično i sa lakoćom snalazi. Poznato je da je veoma svestran i da voli da se dobro zabavlja na sebi svojstven način i da, pored brojnih obaveza, nalazi vremena da se posveti i svojoj velikoj ljubavi – muzici.

Srpski teniser je do sada u više navrata učestvovao u raznim muzičkim projektima kao što su album prvenac poznatih dubl igrača, braće Majka i Boba Brajanta, a repovao je i u duetu sa kolegom iz Hrvatske Ivom Karlovićem.

Ovoga puta za novi muzičku duet  je odabrao holivudskog glumca Vila Farela i siguran je da će pesma postati veliki hit. Svoje planove je preko “Tvitera” najavio svojim brojnim fanovima:

Aranžiram novu megahit pesmu sa mojim ortacima Vilom i Rendijem. Oni su baš kul“, napisao je Nole pored slike iz studija na kojoj pozira sa popularnim američkim komičarem.

Iako je turnir u Indijan Velsu u jeku, Novak očigledno zna kako da se opusti i razonodi, a da ga to ne remeti na terenu. Stigao je čak i da sa kolegom Dušanom Vemićem napravi Sneška Belića u planinama iznad Indijan Velsa.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.