DRAMA U BELOJ KUĆI: Nadežda Biljić i Toma Panić prvi put oči u oči nakon javne prevare (VIDEO)

Pevačica Nadežda Biljić ušla je sinoć u Belu kuću u Šimanovcima i šokirala sve zadrugare.

- Hvala ti na svemu - rekla je Nadežda Vladimiru Tomoviću.

Nadežda je redom pozdravila zadrugare, a svog nevenčanog supruga Tomu Panića, sa kojim ima sina Longa nije ni pogledala.

Nadežda Biljić narednih sedam dana provešće u Beloj kući. Ona se obratila zadrugarima i Tomi Paniću.

- Dobro veče svima, ja sam Nadežda Biljić, nezaposlena. Muža nemam. slobodna sam žena, imam nešto za muža u koferu, ne znam što beži - rekla je Nadežda.

- Pošto mama nije imala vremena da ti javi od pljuvanja mene, dete nam više nema sondu. Niko te od nas ne mrzi, tašta ti je rekla da joj ništa ne duguješ, ja te ne mrzim, nadam se da će ti ovo biti lekcija, majka ti je poželela da nađeš ljubav u "Zadruzi 4", podržavala te je i sa Milicom, Paulom, Draganom. Dete je dobro, dobija na kilaži. Pare nisu potrošene. Došla sam da zaštitim dete, jer će o detetu govoriti kako mu je mama k*rva jer se j*bala na Uskrs - govorila je Nadežda.

- Dok si j*bo nisi mislio na dete, na odelcetu mog sina, mog sina, kog sam ja jedva rodila. Tvoja majka me pljuvala, saznala sam da je pitala da li je dete tvoje. Imam 48 kilograma zbog tebe i tvoje majke. Šta ti pričaš za mene - govorila je Nadežda.

- Šta si ti pričala za mene - pitao je Panić.

- Tvoj rođeni brat je pretio da će da nas pobije, tvoja majka ima lažne profile i špijune, dragi moj Tomislave - siktala je Nadežda.

Nekoliko minuta nakon ulaska, ona je napala svog bivšeg nevenčanog partnera Tomislava Panića, koji ju je javno prevario sa Paulom Hublin.

- Šta misliš ti, hoćeš da glumiš je*ača? Mogao si da mi kažeš da nećeš da budemo napolju? Ti meni zabranjuješ da ja imam nekoga posle tebe. Tvoja majka je tebe upoznavala sa čikama, ja neću mog sina, ona je imala tri braka - rekla je Nadežda.

- Ja ništa nisam rekao! Jer vidiš kakav si ti čovek! Ja ću ti dati krevet večeras da imaš gde da spavaš - rekao je Toma.

- Ti ne znaš ni da j*beš! ja sam tebe volela kao Boga i volim te i dalje, budeš li nastavio ovako da se ponašaš, ja i ti idemo na sud da odrede, kada ćeš ga viđati! Ti si posle svega dobrodošao u moju kuću i možeš da vidiš svoje dete, koje nije ništa krivo. Dete ti je poraslo, dete je isto ti, sa njim si mi ostvario želju. Kada si trebao da razmišljaš o detetu, ti si išao sa Paulom kod drveta i smišljao imena za novo dete! Ja nikome nisam sedela u krilu, to su moje kolege a ti si lažov koji je pijan kao čep. Ja sam razmišljala o svemu i o kući kako će da nam izgleda, ja se tebe više ne bojim i tvoje manipulacije više ne prolaze. Da li u tvom životu postoji nešto sem novca? - dodala je Nadežda.

- Upoznaj malo zadrugare, ti lažeš kao ker! To što sam se ja sprdao, ti si kasnila na nastupe, a reci zašto! - rekao je Toma.

- Ti bi najviše voleo da sam ja nevina, i da sedim kući! Ja nisam ona koja će da ti pere noge, idi sebi kupi ženu. Ko si ti da Pauli pričaš o nama? Kako bi bilo da sam ja našla nekoga pa da ti to radimo. To što si ti navikao na k*rve, to je tvoj problem! Pričao si kako sam ti ja tazbila glavu, ali to nije istina, čaša se odbila o zid pa se razbila, krivo mi je što te nisam prevarila pa da imaš zašta da me kinjiš. Tvoja majke je pričala kako ja napadam nju, a ima tumor? - dodala je Nadežda.

Sve vreme dok su se Toma i Nadežda svađali za crnim stolom, Paula Hublin je odlučila da se skloni u prostoriju za pušenje.

- Imala je, ali ja ne mogu više sa vama ženama! Ja ne mogu vas dve da urazumim. Ti si mene napolju stalno lagala, onda se Slavica i ja pogledamo i samo te pustimo - odgovarao je Toma na napade.

- Govorio si mi kako da se ponašam - rekla je Nadežda.

- Hteo sam da se ponašaš kao zvezda - rekao je Toma.

- A ti se nisi ponašao kao zvezdin muž - rekla je Nadežda.

- Želeo si da budeš moj menadžer - govorila je Nadežda.

- Ne, ja sam želeo da budem taj koji će da te zaštiti, da te vozi - rekao je Toma.

- Šta hoće moj brat? - pitao je Toma.

- Da nas bije, jer mu vređam majku. Rekla mi je da njen sin ima prava da se igra i da ima koga hoće. Ljubi ga majka, tvoj problem je što si naučen da si najlepši i najbolji. Nikome nisi prijatelj, nemaš prijatelje. Tvoj otac je rekao da ne možeš da dovedeš drugu u kuću. On je jedini korektan. Tvoja majka me optužuje da sam alkoholičar, ona je ta koja je novinama dala naše prepiske. Završila sam na VMA, tvoja mama mi kaže da ne dramim, a ti već uveliko uvalio Pauli. Je l' ti shvataš da si ti k*rčina bez mene u životu, zbog mene si i doveden ovde. Pokazao si da si propali maneken i don Korleone u pokušaju. Pobegao si "Zadrugu" od mene - besnela je Nadežda.

Nakon svađe sa Tomom Panićem, zadrugari su prišli Nadeždi Biljić. Ivana Šašić i Kristijan Golubović su joj pružili podršku, a Nedežda je potom ušla u svađu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- On kaže da si ga ti nagovorila da priča loše o meni, zato što smo se mi čuli - rekao je Janjuš.

- Laže kao ker. On je ljubomoran na moju senku. Ti k*njaš. Zbog čega si rekao da sam jedina gora osoba od Maje Marinković? - rekla je Nadežda.

- Nisam rekao da si gora, nego luđa - rekao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.