U SVAKOJ SEZONI TI SI TRUDNA, NAJGORA SI: Marija Kulić žestoko osudila postupke svoje ćerke Miljane (VIDEO)

Sinoć je u studiju televizije "Pink" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila Mariju Kulić, koja je nakon nekoliko nedelja ponovo postala ravnopravna učesnica "Zadruge 4".

- Ja se brinem za celu porodicu, svi misle da sam se odmorila ali nisam jer sam znala da ću da se vratim. Mene je Miljana jako povredila, kao nikada, nije ispoštovala nijedan dogovor, ona ne tera inat ali je previše ne promišljema. Ja nisam mogla da verujem da je ona takva, ono što je mogla da uradi za ceo život, uradila je ovde! Znate kako je, gledala sam sve i čuvala dete, ja ne znam kako ću da izdržim ovu sezonu ali ću morati. Ona je mene totalno razočarala, danas je slava i želim svima srećnu slavu i ja molim ovu slavu da mi je čuva i da ne pravi ovakve greške. Mene duša boli, ja kada sam išla sa njom na kiretažu meni se duša kidala, ona ne razmišlja niti će da nauči. Ja ne mogu da shvatim da je njoj stalo do Rajskog ostrva, i milsim da je van pameti i ne zna šta radi! Ja njoj više ništa ne verujem, ali sedam meseci je pred nama, ali sada ću ja biti tu pa će možda manje da greši. Moje je dete, ali ja nagora! - rekla je Marija i dodala:

- Ja nisam razmišljala o osudama, ne bi trebala da iznese trudnoću ne sa njim, nego i zbog lekova. Ono je van pameti šta su joj pričali posle pregleda u kući, ne znam kako su tako mogli! Svakako ona ne bi nastavila trudnoću sa ovim čovekom, ona čuva jedno dete. Željko je počeo da priča i zna da ga ne čeka tata a čuje drugu decu, pa kada dođe moj muž u vrtić po njega on ga zove tata jer tako čuje od druge dece i tarži to, a mene duša boli! Ona nije za drugo dete, ali kada se bude udala onda ja nemam ništa protiv, ali hoću da dete odrsata sa roditeljima. Zola je sve radio namerno meni i njoj. Ja sam rekla Miljani da se druži sa drugim ljudima, a ne sa Mišelom jer oni neće sve da oproste i šta je ona njemu radila ali i on njoj, meni oni nikada nisu bili zanimljivi i meni to nije smešno. Ja sam joj rekla da se makne od njega i da bude sama za sebe, a možda su ih i pozvali zajedno da bi se videla ta priča! On joj nije potreban za druga. Miljana je inteligentna, zato što zna ta treba da radi, a radi i stvari koje su nasuprtot onoga što treba mislim da joj fali pamet! Mišel je fin i kulturan, ali znam da on neće ništa sa njom, ali se plašim Zole. Mislim da se Miljana sa njim ponižava, ali ja nemam ništa protiv toga da oni uđu u drugarski odnos, ali da mu prebacuje noge, i Zolu pravi ljubomornim, ja ne podržavam! - zaključila je Marija.

Marija Kulić sinoć je ušla u Belu kuću, a zadrugari su se okupili oko crnog stola, kako bi čuli šta ima da kaže!

- Dobro veče, Miljana, kako si? - pitala je Marija.

- Nisam baš dobro - odgovorila je Miljana.

- Otkad nisi dobro? - pitala je Marija.

- Od utorka - rekla je Miljana.

- Ja ne mogu da spavam zbog tebe i čuvam dete, a plus sam morala sve da pratim zbog tebe! Hvala ti na svemu, najgora si! Ma da ništa, Miljana u svakoj sezoni trudna i ide na kiretažu! Jesmo pričali kući, kakav Mišel i kakvo Rajsko ostrvo? Treba da se družiš, a ne da trčiš sa muškarcem na Rajsko ostrvo - rekla je Marija.

- Pa ja njega najviše volim, i da mi se on najviše sviđa ali se samo družimo - rekla je Miljana.

- Ali ti se njemu ne sviđaš, on je kulturan i nemam reči loše za njega! Ti da se zaljubiš, jer si zato došla? Nemoj onda više da komentarišeš druge veze! O ostalim zadrugarima ćete sve saznati sutra, i sve možete da me pitate van crnom stola! - rekla je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još