NIKAD LAKŠE: Uz pet trikova do zabavnog seksa

Tako je malo dovoljno da vam seksualni život bude zabavniji nego ikad pre...

1. Zadirkujte ga

Vizuelno, porukama, pogledima... Dok se spremate ujutru za posao, obucite najizazovniji veš koji imate i lagano se prošetkajte u njemu dok kuvate kafu, šminkate se, perete zube... A zatim se polako oblačite. Šou rezervisan samo za njegove oči ostaće mu u mislima celog dana i jedva će čekati da dođe kući i baci se na vas!

2. Ostanite u štiklama

Obujte najdraže i najseksi štikle koje imate i kada igre počnu, ostanite samo u njima. Njemu ćete izgledati još više seksi, a vama će, zajedno s vašom visinom, trenutno narasti samopouzdanje i onaj "kinky" osećaj domine koja tačno zna kako da ga dovede do ludila.

3. Šaljite jedno drugom prljave poruke

Seksting je opasno potcenjen. Napišite mu, na primer, da ne možete da prestanete da mislite na sve ono što ćete mu raditi kada stigne kući. Nije neophodno da mu šaljete fotke koje bi mogle da završe u pogrešnim rukama. Reči i te kako mogu da budu dovoljne. Samo pustite mašti na volju!

4. Zaboravite na skrivanje

Možda vam je neprijatno da uzdišete i "vrištite" onoliko glasno koliko biste nekada to možda želele ili imale potrebu, ali barem ponekad dajte sebi oduška i svojim glasom mu pokažite koliko stvarno uživate u svemu što vam radi. Uživaće i on, verujte nam!

5. Igrajte nevaljale igrice

Igrajte poker, šah, čoveče ne ljuti se, monopol, ali neka ulozi budu opasno seksi. Smislite vruće zadatke za gubitnika, kao i kaznu ako gubitnik slučajno ne pristane da odradi zadatak. Vaše zaigrane večeri odjednom će vam postati mnogo privlačnije i zabavnije.

Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još