HVALA TI NA SREĆI, LJUBAVI I OSMEHU: Milica Dabović uputila emotivnu rođendansku čestitku sinu Stefanu (FOTO)

Milica Dabović na današnji dan pre tri godine ostvarila se u ulozi majke kada je na svet donela dečaka kom je dala ime Stefan.

Tim povodom, harizmatična košarkašica putem Instagrama, uputila je nasledniku emotivnu rođendansku čestitku.

U objavi, Dabovićeva se osvrnula na teško razdoblje svog života kada je postala samohrana majka, ali i istakla da zbog sina ne odustaje i ne posustaje.

Milica je uz emotikone srca napisala:

- Sine, sve ono što ti ja želim ne može stati u par rečenica, ali pokušaću biti kratka i jasna! Hvala ti za tri najlepše godine mog života, hvala ti na sreći, ljubavi i osmehu, hvala ti na milion zagrljaja i tvojih reči "mama, volim te". Hvala ti što mi čvrsto držiš ruku pred spavanje, jer ja ne bih znala kako bez nje, hvala ti na snazi koju sam dobila zbog tebe, hvala ti što si mi pružio to zadovoljstvo da ti budem majka i otac i nikada te neću razočarati. Hvala ti što sam baš tebi život podarila i čuvaću ga svojim! Teške tri, teške i trideset tri, ali čarobne tri sa tobom, uz tebe i pored tebe sine! Idemo dalje, ne odustajem, ne posustajem, prava oluja tek treba da stigne! Volim te beskrajno i nosiću te na ramenima dokle god ja to budem mogla, u tome je magija sine moj, moj osmehu, živote moj, sve moje! Tvoja mama te voli beskrajno, ti si muškarac mog života, moja najveća i najlepša ljubav ikada, neka mi te Bog čuva! Srećan rođendan anđele mamin!

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još