PONEKAD TREBA POSLUŠATI RODITELJE: Tijana Milentijević progovorila o nasilju koje je doživela

Proteklih dana tema broj jedan u svim domaćim medijima bila je nasilje koje je pevačica Tijana Milentijević poznatija po svojoj pesmi "Žena od sultana" doživela od svog partnera.

Tijana se danas uključila u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i otkrila sve detalje o drami koju je preživela:

- Ja ne bih detaljisala o tome šta se dešavalo, ispričala sam onome kome sam morala. Osećam potrebu da se obratim medijima i narodu koji je stao na moju stranu. Da se zahvalim svima, trudim se da iz svega izađem jača, imam podršku prijatelja i ljudi oko sebe.

Milentijevićeva je istakla da je sve što su mediji pričali istina.

- Što se tiče razloga za svađu i raspravu, nema potrebe da se iznosi. Sve što piše u medijima izvučeno je. Ne bih rekla da nije tačno. Ali o detaljima ne bih htela da pričam u ime te ljubavi koja je postojala zadržaću to za sebe. Ne bih demantovala ono što je izašlo. Rekla bih da je sve istina - navela je Tijana i dodala:

- Trudim se da ovih dana ne budem sama, prija mi društvo i lepa reč, da skrenem misli od svega, moji roditelji su moja najveća zaštita i ponekad treba poslušati roditelje na vreme. Ali svako ima pravo na greške. Normalna je reakcija mog tate i moje mame, sve što se desilo je normalno jer niko ne bi bio srećan da mu neko uznemirava dete.

Pevačica je istakla da ranije nije bilo agresije u njenoj vezi, ali da roditelji nisu bili za ovu ljubav.

- Nije bilo agresije, ali roditelji imaju mišljenje da li je neko za vas ili nije, ja sam htela da poslušam svoje srce, ali se ispostavlo da su roditelji u pravu. Nisam u kontatku sa bivšim dečkom, ne bih to oprostila, čim je došlo do toga da ja ovako reagujem, to je kraj i nema mesta za bilo kakav oprost - navela je mlada pevačica, a onda dala savet svim mladim devojkama:

- Samo bih posavetovala žene da ako  primete bilo kakvu agresiju od strane svog partnera, da reaguje, da obrati pažnju i da se ponaša na pravi način u tom trenutku. Sastavni deo veze je da je bilo nesuglasica i rasprava. Ali nije bilo strašno. Nema to veze sa mojim poslom, jer se ženama to dešava bilo kojim poslom se bave. Neko ko hoće da bude sa nekim ko se bavi poslom kao ja, mora da ima veliko srce i da prihvati to, jer nije lako. Znao je on čime se ja bavim, ali kad smo mi ušli u vezi nisam bila popularna kao sada, sad je teže i meni, pa i mom partneru - zaključila je.

Izvor: Pink.rs
Foto: tijanamilentijevic_official/Instagram

Pogledajte još