MENSUR AJDARPAŠIĆ O BORBI SA KORONOM: Imam blagu upalu pluća

Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić uključio se danas u emisiju "Premijera - Vikend specijal". On je pričao o svom trenutnom zdravstvenom stanju, s ozbirom na to da je zaražen koronavirusom.

- Ja sam u krantinu, nisam se još oporavio od korone, ali nadam se da ide na bolje. Polako se oporavljamo. Ne može se uticati na to jer je virus nepredvidiv, bili smo na pregledima, redovno idemo, uz terapije i lekove i savete lekara. Imam blagu upalu pluća. Prošlo je deset dana, kada je bilo za eventualnu hosipitalizaciju - rekao je Mensur, a onda dodao da "Zadrugu 4" redovno prati:

- Stižu mi klipovi, a i gledam Pitanja gledalaca ili ulazak nekih učesnika. Ne mogu da podnesem stres zbog situacije u kojoj sam. Radim na tome da me ne remeti toliko, nema potrebe da se uzrujavam, shvatio sam priču i koncept.

Mensur je otkrio kako se ugasila njegova ljubav prema Mini Vrbaški, te je prokomentarisao njenu vezu sa Filipom Carem:

- Kod mene se to nije ugasilo preko noći, prošlo je više od noći, dve, tri nedelje, nije kratak period. Kod mene je to prošlo prirodno, bez teranja inata, veštačkog hlađenja, prirodnim putem sam se oslobodio svega toga. Ja je jesam stvarno voleo. Žao mi je što sam dozvolio takvoj osobi, kada sam shvatio o kakvoj je osobi reč, ja nisam mogao da shvatim kakva je zbog ljubavi koju sam gajio... Vremenom sam shvatio da sam jednu od većih grešaka napravio kada je ljubav u pitanju. Nije se dogodilo ništa spektularno. Jeste ljubavna priča bila specifična, puna svega, ali ne možemo donositi zaključke na osnovu jedne strane priče. Ako gledamo kurtuloroški, ljudi bez osnova, dokaza, bez etike, govoriti o tome, bez retorike... Ja ću svoju stranu priče zadržati za sebe, biću smiren i neću reagovati, ja znam istinu, nema veze sa tim što ona plasira. Ukoliko ima osnova da me tuži ja sam uvek tu, rado ću se odvazati. Ja nisam neko ko se fizički obračunava sa ženama. Naš odnos je tekao jednim delom mirno, u drugom delu je bilo ljubomore. Ona je sama sebe demantovala u dosta toga. Radila je neke stvari za koje ja nisam znao, koje sam čuo kad je ušla unutra.

Bivši zadrugar istakao je i da nikada nije fizički nasrnuo na Minu, kako ona tvrdi.

- Sama sebe demantuje u svemu onome što govori da se sa mnom dešavalo, da je ona bila mirna savršena. Eto vidite iz priloženog sa tim momkom unutra. On bar sebe smatra alfa mužjakom, ali ona drži konce, vodi glavnu reč, čak se i fizički obračunava sa njim. Nema sličnosti naša veza sa ovom sa Filipom. Ali se iste stvari ponavljaju. Naša priča je gotova odavno, neću da ratujem sa njom, ali ne znam kako bi se snalazila. Ne bih se svađao ni sa kim bez razloga. Dosta sam sebe kompromitovao pokušavajući da branim neodbranivo i da dokažem nedokazivo - istakao je on.

- Nisam otišao na rođendan da se tučem, već da uživam i da slavim. Ona je nemirna. Ja nju nikad nisam tukao. Nikad je nisam udario, ne obračunavam se fizički sa devojkama. Mogu da se izderem, ja sam sa njom svašta pretrpeo, trpeo sam šamare i ljubomorne scene. Bili smo na rođendanu, kad smo se vraćali, ona se zadržala sa devojkom, ja sam je ubrzavao, jer mi nije bilo dobro, bio sam pripit. Ona je znala da je ta devojka opredeljna prema devojkama. Rekao sam joj da se ne zadržava, on me je odgurnula, unela mi se u facu, ja sam je odrugnuo samo od sebe. Bilo je toga više puta. U svakoj vezi ima pogrdnih reči i svega. Nisam je nikad udario, odgurnuo sam je. Svaki put kad me udari, ja bih je samo udaljavao od sebe. Nikakvu tužbu nisam dobio - zaključio je Mensur.

Izvor: Pink.rs
Foto: mennsssur/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.